Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 24.230
- 19.295
- 1.188
Icardi nin anlik degeri cikti yine, osimhen giderse askin olayim ile devam, kalirsa uza
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam oğlu adamın saflarında yerlerimizi alalım. Deccal Wanda karısından da kurtuldu. İyi dönecek. İnanıyoruz ulan!
Araplar teklif etmemismiydi? Ben öyle hatirliyorumIcardi'ye hiçbir zaman 30 milyon teklif etmediler
Bak bu da olur. 20-25 milyon imza parası 8 milyon maaşa bağlayabilirsin.haberler doğruysa çok üzülemicem 75 milyon euro bonservis 20 milyon euro maaş bunlar astronomik rakamlar bizim için, jonathan david alırız 20 kağıt veririz elemana bonservissiz
Yönetim osimenle danışıklı döğüş tekniği ile El hilal takımından alacağı parayı artırmıştır
GS yönetiminin Osimen gibi bir düşüncesi olmamıştır
Osimenin de GSde kalma gibi bir düşüncesi olmamıştır
Kendisine başarılar dilerim
Bu lezzet Kaf dağında olsa bile gidilir. Bayılırım.Gs transfer dönemi şimdi başlamıştır işte. Transferin son haftasına kadar kavga, kaos, çatışma, bol bol çalım yeme
bence olur gibi eğer oyuncu illa avrupa'nın beş büyük liginde oynamak istiyorum diye tutturmazsa rahatlıkla bitirebiliriz bu transferiBak bu da olur. 20-25 milyon imza parası 8 milyon maaşa bağlayabilirsin.
Bonservis vermeye kalksan 50 milyona alamazsın herifi.