Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
484565604_1071048075049194_4215952594815177218_n.webp

Adam gibi bir sportif direktör bulun bitsin bu çile rezil herifler her dönem aynı şey

Bari cabuk alsalarda bizim transferde biraz hareketlense kaç gündür bütün bitki örtüsü osi sıkıldım valla, azcık isim duyalım edelim

Osi alınsaydı mecbur Osi- İcardi birlikte oynatacak yine aynı sezon başındaki aynı sarmala girecektir yüksek ihtimal. Şimdi yapılması gereken belli Kaleci, 8-10 no, 6-8 no, kanat,, genç siyahi yırtıcı forvet bir de mevcut sağ beklerini satabilirsen sağ bek.
Bizim yönetim hep eğri gemiyle gidiyor ama genelde doğru sefer oluyor yanlışlıkla. Allah'a sığınıp dua edelim ki bu yönetim yine yanlışlıkla doğru işleri yapmış olsun

Yönetim akıllı olursa Sane için fb 18lere kadar çıkar. o paralara da nereye gidiyorsa gitsin zaten

Yine gece gece ortalık karışıyor, gündüz vakti girin şu haberleri artık uyku kaçtı geri de gelmez.

En prime döneminde bile sakatlık sorunu olan 3-4 yıl arabistan antremanı yemiş osimheni ben sözleşmesi bitince istemem şahsen. Zaten atletizmi ile çoğu şeyi yapan adam icardi gibi oyun aklıda çok yok bize posası gelir o da işimize yaramaz.

okan buruk ve kavukçu şu an milano'da şarap içerek bayram tatili yapmakta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt