Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her sene sag bek isteyen hoca gidecek her sene sag bek almaktansa once 30 milyon euro verdirdigi oyuncudan verim almaya bakacak. Oyle atip gitmek yok.

Devre arasinda bana Asprilla lazim onu kacirmayalim her mevkide oynatmaya dusunuyorum dedikten sonra cocuk kayboldu gitti bir tek sampiyonluk kutlamalarinda gorduk en son.
Sıngo evet oynatacak ligin en iyi Beki osimhenide dahil en atlet oyuncusu devamlı oynasa duran toptan 6 7 tane atar kesin

Hocanin eksiği bu Alper biraz takıntılı bir sene davinsonu unutup nelsonla oynamıştı

Biz iyi bir takımız fakat iki kulvarlik takım değiliz kesinlikle derinlik olmalı yoksa bu sene şampiyon olamayız

st etienne-nice maçını izliyorum da düşseler büyük ihtimalle ligue 1 takımları iyi oyuncuları aralarında pay ederler

Her dönem transfer beklerken biz:
1000013696.webp

1000013708.webp
1000013710.webp

1000013711.webp

@Umut Işık

nedense bayadır çift forvet oynamamızı istiyorum ya mateta-osi falan öyle bir isteğim mevcut bir süredir

Dünyanın en ağır kolpacıları
1- herkese hocam diye hitap edenler
2- sürekli Aynen diyenler
3- yapacak bişey yok diyenler

orta saha için Dursun Özbek'in önemli bir avantajı var, Fernando Belhanda Ndiaye orta sahasını kendisi kurdu, planlama böyle olmalı bu tarz bir 3lü oluşturup Şampiyonlar liginde başarılı olabiliriz, oyuncuları stil olarak baz alın, şampiyonlar liginde 433, ligde 4231 gibi oynamalıyız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt