Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.689
- 23.146
- 1.433
Muriqi hamlesi ile onumuze gectiler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teknigi gayet iyimuriqi artık 23 yaşında değil 31 yaşında
tekniği 4/10
gol vuruşu 5/10
hırsı 8/10
atletizmi 6/10
presgücü 9/10
olan bir adamı 31 yaşında almak enayilikdir
futbol bilimine tersdir!
okan buruk yine aptal aptal işler peşinde!
S lerden başlamışken Sane yazacaksın diye bekledim amaSara sallai davinson satılmalı
Yaprak paylasmis fb galibsLeao gelio
Hesap verilebilirlik olmayan hiçbir kurumda başarı tesadüflere yada başkalarının ekstra uğraşına bağlıdır.Guela Doue ile 3 ay ugrasilip nasıl getirtilemedi yerine müthiş Jelert alındı.Bunu bir yönetici nedeniyle açıklamalı?Çok zorlandılar mi?Nasıl basardilar.Bekliyoruz.
Sen ve ciddiciddi sordum. yedek santrafor deniz gul vs gibi yerli olsun diyen de var.
Çok doğru yazmışsın da benim cevabımı ne zamana alabiliriz ilgi makamdan senceHesap verilebilirlik olmayan hiçbir kurumda başarı tesadüflere yada başkalarının ekstra uğraşına bağlıdır.
Cimbom çıldırdı Sane yi getiriyor .Cümlesi ile senin cumlen arasında ne fark var bir soylermisin Sevgili Melih?CİMBOM ÇILDIRDI LEAOYU İSTİYOR
iyi turkce konusanlarin etkisi var da turkcesi bozuk olanlar etkisizetkileri sinirli diyelim
Hiçbir zaman alamayacağız malesef.Siyasi parti gibi klüp yönetimi var.İçeride çalışanlardan bazıları gsden ayrılınca açıklarlar bazı şeyleri belki.Çok doğru yazmışsın da benim cevabımı ne zamana alabiliriz ilgi makamdan sence![]()
Aynen öyle, zaten osimhen ugurcan gibi atanin tutanin var. Bunlarla omurgan kurulmus olur. Daha sonra diger yerlere bakilir.bi 10 bi 6 alınsın gerisi kolay
Hayır gerçekten 3 ay uğraştık.Hergun aldık fakat eve döndük Jelert .Yeminle o kadar merak ediyorum ki sebebi ne????Hiçbir zaman alamayacağız malesef.Siyasi parti gibi klüp yönetimi var.İçeride çalışanlardan bazıları gsden ayrılınca açıklarlar bazı şeyleri belki.