Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sallai kalmalı. Singo satılmalı normalde de o maaşla imkansız. Çok sıkıntı oradaki vaziyet. Boey de baya kötüdü ben olsam tutmam. Sallai-Singo götürsün işte.

10+4 olursa

Sallai’yi satıp Zeki’yi almak ister Okan Hoca.

Mateta değil Messi gelse de cacık olmaz fenerden

Sadece Messi gelirse tırsarım işte. Şaka bir yana o herifin -yeteneğini bir kenara koyuyorum- sadece pozisyon bilgisi ve ara pas yeteneği sayesinde Fenerbahçe'ye min +30 gol sağlar.

Daha bireysel beceriyle atacağı goller, ceza sahası önü golleri + duran toplar var.

Messi bu ligde 30 maç oynasa ortalama her maç 65-70 dk kadar net 40-50 gol katkı sağlar.

Çok transfer yapmayacağız ama kadro şu olacak ok mu

Uğurcan
Singo - Sanchez - Apokerim - Jakops
Onyedika - Torreira
Sane - Messi - Barış
Osimhen

Yedekler;
Günay
U23 stoper
Sallai
Eren
Lemina
Nhaga
İlkay
Yunus
Bertuğ Yıldırım

Hakan safi bu enayilere Mateta,Guirassy,Thuram hayali satmaya devam ederken aziz yıldırım realist hareket ederek vedat muriçi almış sanırım. Görüp görebilecekleri max forvet vedat bunların

Sadece Messi gelirse tırsarım işte. Şaka bir yana o herifin -yeteneğini bir kenara koyuyorum- sadece pozisyon bilgisi ve ara pas yeteneği sayesinde Fenerbahçe'ye min +30 gol sağlar.

Daha bireysel beceriyle atacağı goller, ceza sahası önü golleri + duran toplar var.

Messi bu ligde 30 maç oynasa ortalama her maç 65-70 dk kadar net 40-50 gol katkı sağlar.

Can Uzun 40 fln etmez daha frankfurtfa MT de ilk 11 oyuncusu bile değil. Galatasaray‘in 10 numarası dediğin adam Mertens Sneijder seviyesinde olmalıdır

Dünya kupasında saat beşte acaba mac izlesem mi diye kararsiz kalınan sabah gibi bir nobet.

Sag beke yvann titi beklerken sallai yerine bonservissiz 30 m euro maasla 35 lik dunya yıldızı gelmis gibi bir nobet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt