Ulas Dogan
Kırmızı Üye
- 23 Kasım 2008
- 2.419
- 484
- 1.823
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu an böyle kim var üstat önerebileceğinAdamı Gladbach'da oynarken yazmıştık. Hatta @Can BÜYÜK üstadıma da sormuştum. Tabi o zamanlar 50 milyon euro değerinde olmadığı için GSC atıp tutmuştu. Bu forumun ateşe verilmesi haktır kardeşim.
adamlar akilli. sampiyon takimi dagitmiyor.Ekli dosyayı görüntüle 323931Buyuk olasilikla kalici Arsenal da.. gecinnnnn
Bu transferin avutmasi: DK + yabanci kuraliBu sene transfer döneminden pek beklentim yok, doğru düzgün bir planlamamız da yine yok gibi.
Kötü iletişim de cabası, devre arasındaki gibi.
bu nasıl gol yav prime icardi misin nesin
bu golun 4-3-3 le 3-5-2 ile ne alakasi varHollanda liginde her zaman guzel goller gorursun, cunku Hollanda da 4-3-3 sistem agirlikli (illereye dogru) ve savunma futbol gormezsiniz..
bu nasıl gol yav prime icardi misin nesin
Hollanda da yasiyorum. Burda savunma diye bsy yok.. her kulup cok gol atar..ligi biraz takip et.bu golun 4-3-3 le 3-5-2 ile ne alakasi var
Astrolojik olarak iyi aslında balımBu sene transfer döneminden pek beklentim yok, doğru düzgün bir planlamamız da yine yok gibi.
Kötü iletişim de cabası, devre arasındaki gibi.
ok ben ligi takip edeyim de sen de biraz turkce ogrenHollanda da yasiyorum. Burda savunma diye bsy yok.. her kulup cok gol atar..ligi biraz takip et.