Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Leao, rasford, bernardo, thuram, camavinga, curtis çekkkk

eğer dknin 3. 4. gününe kadar ihtiyacımız olan os oyuncularını alamazsak yine çer çöp çekeriz büyük ihtimalle , daha araplar falan da var piyasanın içinden geçecek herkes.Gariban barça bile o parayı nasıl verdi bilmiyorum incelenmesi lazım da fazla vermesinler yada sorun olmasın diye hemen aldı Gordon'u.Parası,gücü olan takımlar ellerindeki iyi oyuncuları dk performansına göre iyi fiyata satınca bizim alabileceğimiz adamlarla yerlerini doldurmaya çalışacaklar

Rashford icin 30 milyon euro istermis United. Rashford Barcelona'ya transfer olsaydi senelik 14 milyon euro brut maas vereceklerdi ama onlar Gordon'u tercih ettiler.

Leao desen 45-50 milyon euro bonservis, maasi da en az Rashford kadar olacaktir.

Rashford icin 30 milyon euro istermis United. Oyuncuya senelik 10 milyon euro verip alalim mi?

Leao desen 45-50 milyon euro bonservis, maasi da en az Rashford kadar olacaktir.
kanat forvet ve gamsız adam bizde taaa osnin oradan top alıp kaleye kadar gider mi pek sanmam yine bir sürü top kaybı yapıp geçiş yeriz gibi geliyor şu oyuna bir düzenleme gelmesi lazım artık 20g 20 asist yapacak adama bile acaba diyorum 5-6 sene önce o şekilde oynuyordu rashford ama alışkanlıkları değişti artık onun da

Rashford iyiydi barcada almamaları ilginç. Bizim ligde iyi iş yapan ingiliz topçu hatırlamıyorum ben. Gelen gideyim de yatayım kafasında geliyor o yüzden pek bulaşmamak lazım

Ankette Rashford dedim, gozle gorulur isleri var en azindan ama miy miy instagram zirlamasini cok negatif ve gucsuz karakter olarak goruyorum.

Leao biraz parasina bakar gibi geliyor, cani istediginde gevsek takilir hissi veriyor

Son düzenleme:
Bu arada leao da aslında tam bizim osden topu alıp kaleye gidecek tarzda bir adam ama onun kafa rashforddan 5x daha problemli ne yapacağı belirsiz bir herif burada gelip saçma sapan işler yapabilir ama oynarsa da işte hani tam bizim saçma sapan set olmadan kanatların 30-40 metre topu rakip kaleye taşımasına uygun biri.Hoca çıksa bir programa da baksak ne düşünüyor ona göre adam isteriz , bizim torpilli muhabirler bu kanat oyunlarını falan sormaz garip gurup soru sorarlar anca futbolu transferden,magazinden sanan herifler taraftar adına soru sorup duruyor yetkililere

Kanat işini u23den çözmek lazım. Barış-Sane as kanatlar rotasyonda kullanabileceğimiz Yunus da var oraya pır pır çizgiye inebilecek genç bir kanat alıp kontenjanı diğer mevkilere harcamalıyız

Şu 10 numara işini bakalım bu sene çözebilecek miyiz ? Üstelik rakip araya girip ortalığı da karıştıramaz talisca ve asensio varken 3. yabancıyı da 10 no da kullanma ihtimalleri yok elimiz kolumuz rahat bakalım Eylül ayında beklenen 10 numaramız olacak mı

Bay satılırsa yüzde 20 keçiörene gidiyor. Aral’ı alsan aynı etki yapar mı şüpheli. O yüzden takımda tutmak en mantıklısı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt