Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önümüzdeki sezon taktik ve oyun aklı değişmeyen ( yok zaten ama) Okan Buruk liderliğinde, iskelet kadro yapılanmasında ciddi bir değişim de yapılmazsa ( yönetimden beklemiyorum) şampiyonluk şansımızın yine şikecilerin salakça yönetimine kalacağını hepimiz biliyoruz herhalde. Bu durumda şu alınır bu satılır diye yorulmanın anlamı yok. Dua edelim Aziz veya Hakan malca bir yönetim göstersin.

Batrakov'u hiç izlemedim, FM 26 profilini inceledim, FM'nin scout ekibine göre Batrakov şöyle bir oyuncu;

Özet;
Bu genç arkadaş oldukça yetenekli ve yaratıcı orta saha, 10 numara profilidir. Duran toplardan ve sürpriz şutlarla skor üreten ancak işin fiziksel ve savunma kısmında aksayan bir oyuncu.

güçlü yönleri;
  • Teknik, pas ve ilk temas özellikleri iyi. Dar alanda çok etkili.
  • Oyun görüşü ve karar alma mekanizması yüksek
  • Korner, serbest vuruş ve ortalarda etkili.
  • Beklenen gelişimi gösterirse world-class bir on numaraya dönüşebilir.
zayıf yönleri;
  • Güç ve denge zayıf; sert savunmalar karşısında fiziksel olarak ezilebilir.
  • Boyu ve zıplaması yetersiz, kafa toplarında tamamen etkisiz.
  • Markaj ve top kapması çok düşük. Arkasını toplayacak dinamik bir kesiciyle (ciğersiz bir orta sahayla) oynaması şart.

Batrakov, FM'ye göre güncel hali 10 üzerinden 6.5'luk bir oyuncu. Potansiyeli ise 8.5

Son düzenleme:
Fb son 10 yılda forvete bi ton adam aldı bi ton para harcadı en iyi transferleri 4e aldıkları vedattı

Almaları kötü olur

Devre arası sallai için gelen teklif 15 ti

Biz 30 istedik

Ne 10 milyonu

Bi boktan da haberleri yok

Yav thuram

Camavinga

Leao

Hepsi gündemde iste

Gardi ve kulup erken saldirmis bu sefer,firsat kaçırmak istemiyor

31inde dolunay var,orda zaten sonuçlar görünür. Gizli bisey kalmayacak

Haminada maminada gibi nobet

Batrakov an itibariyle çok felaket 1-2 sezon parlayıp sonra büyük kulüplerde veya zorlu liglerde fiziken ezilip sönüp gidebilecek bir genç oyuncu havası veriyor.

Açıkçası oturup ciddi ciddi 4-5 maçını izlemek lazım :/

Skills videolarına bakınca da görüyoruz ki evet iyi bir şutör vs ama sanki çok çelimsiz gibi

Dursun geldi gene maas skalasi pic oldu. Bu yuzden transfer yapamiyoruz. Ulan Singo'ya 30 kusur verdin hadi anladik diyelim, 3 milyon versen gelmeyecek miydi? Gelmeyecekse de alma. Iddia ediyorum Erden Timur Singo'yu 2-3 milyon maasa rahat ikna ederdi. Bunlar adam 3 istese 5'e zor anlasiyorlar cunku agizlarini actiklari an oyuncu fiyat yukseltiyor.
Futbolcu ikna etme ve pazarlık becerileri yok çünkü

Ilkay ve kaan i da göndermeliyiz bence. Ilkay yerine enzo bardeli kaan yerine de isak vural. Sara yerine de oyun kurucu yardimci forvet

Dursun geldi gene maas skalasi pic oldu. Bu yuzden transfer yapamiyoruz. Ulan Singo'ya 30 kusur verdin hadi anladik diyelim, 3 milyon versen gelmeyecek miydi? Gelmeyecekse de alma. Iddia ediyorum Erden Timur Singo'yu 2-3 milyon maasa rahat ikna ederdi. Bunlar adam 3 istese 5'e zor anlasiyorlar cunku agizlarini actiklari an oyuncu fiyat yukseltiyor.
Gelmedi tabi , o yüzden verdiler bunları unutmuş olamazsınız 10 ay içerisinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt