Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru. Peki sana soru 10 no uygun fiyatlı Nadiem Amiri- 8 no Reinjders veya 10 daha isimli oyuncu ama 8'e de 15-20 milyonluk oyuncu hangisini seçerdin?
wallah hasanim

4 sene samp oluyoz her yerden para akiyor loca moca vesaire

baba 8
baba 10

almak zorundalar baska sey kabul etmiyorum

İlk 5-6 dakikası korku filmi gibi ulan İcardi'yi görünce huzura erdim

Gelmedi tabi , o yüzden verdiler bunları unutmuş olamazsınız 10 ay içerisinde
Unuttugum falan yok. Anlatmaya calistigim nokta bu adamlarin oyuncu ikna etme kabiliyetleri yok. Zamani geri cevirelim ve Erden Timur'u yonetimden silelim. Iddia ediyorum ne Torreira, ne de Icardi gelirdi. Mertens bile cok yasli olmasina ragmen gelmeyebilirdi.

Ismi.bilmiyorum, hic bir fikrim yok ama fransada alt yapi sistemi olan bir yerden oyuncu ismi, tier 1 sayilan kaynaktan gelince memnun ediyor.

Onemli olan Doue sureci gibi sacmalanmasin, 2 sene once dalga gecti herifler X uzerinden bizle hatipoglu vs yuzunden...

HJa_f2rWIAUz726

Batrakov an itibariyle çok felaket 1-2 sezon parlayıp sonra büyük kulüplerde veya zorlu liglerde fiziken ezilip sönüp gidebilecek bir genç oyuncu havası veriyor.

Açıkçası oturup ciddi ciddi 4-5 maçını izlemek lazım :/

Skills videolarına bakınca da görüyoruz ki evet iyi bir şutör vs ama sanki çok çelimsiz gibi
Izle renktas, bize de anlatirsin.

Bu Cisse’ye baktım ilk 10 maçtan sonra yedeğe çekmişler neden acaba. Adamların yedek bıraktığına gidip 30+ vermeyiz inşallah.

Muriqi çalımı geldi mi?

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

Cacık cisse aradığımız oyuncu olabilir. Fransa liginden gelmesi benim için yeter. Kamyon gibi yatabare bile geldi buraya anadolu takımı efsanesi oldu gitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt