Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
işte Galatasaray'ın muhteşem +4'ü

Jelert
Nhaga
Morutan
J. Duran

bertugu nerdeyse belese almis ren kulübünden bsehir

15 de buna istiomus onun bunun cocuklari

fesupanaallah

İlk transferimiz yine en alakasız yere olacak herhalde yok kanat yok bek derken 2 ay sonra 10 no almayı akıl eder bunlar

Bertuğ ederi 6-7 Ardanın da 5-6 daha fazlası değil. Hadi arda göztepede ilk 11 oyuncusu oldu ondan yüksek fiyat çekiyolar diyelim de Bertuğ başakşehirin 3. forveti 15 çekmek nedir bunlar neyin kafasını yaşıyolar?

+4 kuralını verimli kullanmak lazım. Sağlam bir scoutingle ardadan iyi u23 bek, bertuğdan iyi u23 forvet bulursun hem de 1/3 maliyete.

Bi 15de arda okandan soktur
Nedir ki elinin kiri

b23fffc2497440608c41e649f402db8a.webp

Renktaş yerli alıp yetiştirmemiz lazım Barış gibi, veya belli bi seviyedeyse onu daha da üste çıkarmamız lazım Abdülkerim gibi, yerli oyuncu can suyudur her zaman ve çok değerlidir.
katılıyorum bana kalsa

Ali Habeşoğlu forvet
Emirhan Başyiğit sol stoper
Baran Ali Gezek ön libero/orta saha
Zeki Çelik sağ beke free

böyle yapardım

Keramos abim buralarda mı

Bayramın kutlu olsun balim

Piyasa fena uçuk Dursun başkanın para harcamama sevdasını düşünürsek rezil bir transfer dönemi geçireceğiz gibi geliyor.

Maximum kariyeri 5 ay olan defans yapmasını bilmeyen bir mal için istenilen bonservise bak.
Kazara bir mal kulüp çıkıp verince Göztepe üç başarıya bak oluyor :asd: Bunların kulüp başkanları manipülasyondan yargılanmalı

brawo jose hoca

ali turamp gibi topcularimizi yemege devam edip elalemin topcularina büyük meblaglar bayilmaktan kacinmamiz elzem bi vaziyete gelmistir

yau abi biraz gerçekleri mi konuşsak hani

tamam tüm mevkiler önemlidir ama bazı mevkiler hayatidir, bekim yetersiz kaldı diye şampiyonluktan olmazsın ama forvet yetersizse ebenin nikahını tersten görürsün

zaten mevkilerin ihtiyaçlarına göre oyuncunun sahip olması gereken özellikler de değişiyor, haliyle havuzda o oyuncuların varlığı azalıyor

dünyada sağ bek için a segment 50 tane wonderkid varsa, 10 numara için atıyorum en fazla 15 tane vardır. bu oyuncuları da sana yar etmezler zaten çoktan kapmışlardır.

Galatasaray'ın kalecisi, stoperi, 8-10 numarası, bir kanat oyuncusu ve forveti kesinlikle baba oyuncu olmak zorundadır. Ha sol-sağ bekine, rotasyonda 6 numarasına ve bir tane kanat oyuncusuna işte genç yetenek deneyebilir zira bu mevkilere gerçekten çok iyi bir wonderkid sen de getirebilirsin, burada çok oyuncu var çünkü. Ama sana kalan 10 numara pozisyonundaki wonderkid'de bi numara yoktur.

Ya da şöyle anlatayım,

Galatasaray'ın sağ beki 20 milyon euroya Everton'a transfer oluyorsa bu bir başarıdır. Ama Galatasaray'ın 10 numarası 20 milyon euroya Everton'a gitmemelidir.

arda okan, bertuğ geçen sene bedavaydı yüzüne bakılmadı şimdi para gömülmek isteniyor. Bu transferleri isteyen el çektirilmeli transferlerden anlamıyor belli ki.

brawo jose hoca

ali turamp gibi topcularimizi yemege devam edip elalemin topcularina büyük meblaglar bayilmaktan kacinmamiz elzem bi vaziyete gelmistir

ali turap 2005li göztepe alıp oynatsın bakalım, bomboş yorumlardan sıkıldık, ali turap o fizikle bir yerde oynayamaz arda okan dipçik gibi

Singoyu araplara maraplara kitleyip beke Zekiyi alsak baya rahatlarız . Keşke talibi olsa da gitse ilk günden beri ısınamadım bu herife aldığı 5m maaş kabuslarıma giriyor topa bomba muamelesi yapan bir herife 5m maaş gömdük şaka gibi olay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt