Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
guissaray muriq
leao kante gebduzi asensio
son derece korkutucu bir hat malesef

Kadro planlamasini yine Okan buruk la kavukcuya bırakırsan yine hüsran oluruz gibi. Teknik heyete hocalarda gelmiyor galiba sarı gözlükle devam.
quik-kanarya-yemi-500-gr-kanarya-yemleri-quik-85210-11-B.webp

curtis gibi vasat bir oyuncuya da 30 milyon vermezsin abi

erdem abi cok daha ucuza getirirdi su herifi

Leao için 40 50 milyon varsa Fisnik Asslani'yi alalim.
Ilk 11'e en az u23 almazsak işimiz zor.

daha golcü 1 kanat ve daha golcü bir orta saha
Barış ve Sane standart donanım olarak yeterince skorer oyuncular. 8 ve 10'a doğru eklemelerle skor kapasiteleri artacaktır. Ben bu ikiliyi uyumlu bulmadığımı yazmıştım foruma daha önce ama gelecek orta sahaya göre de bu değişebilir.

Mevcut şartlarda alınabilecek oyuncularla bir şema kurmak istediğinde bizim takımın hücumda bağlantıyı kuracak çalışkan oyunculara ihtiyacı olduğunu düşünüyorum ben. Eldeki mevcut orta sahalar da uzun maç takviminde taşınması gereken oyuncular olmaya başladı. Bu sebeple 8 ve 10 numaraya direnci yüksek istikrarlı oyuncular şart. Torreira'nın ilk 3 sezonki halinin 8 ve 10 numara olanıyla çoğu sorunumuz çözülür bizim.

Son düzenleme:
Leaoyu kimin yerine istiyoruz abi. Barış yerine alacaksak, yapacagimiz 10 numara transferi pres gucu yuksek + teknik kapasitesi yuksek bi profil olmali. Ayrica 8 numarada savaşcı olmalı.

Leao un pres konusunda zahadan hicbir farki yok. Takımın bu konuda kendisini taşıması lazım. Geri kalan her konuda Leao takimı taşır diye dusunuyorum. Hoca bunun hesabini yapmissa sorun yok ama bence hesap falan yaptigi yok.

Gecen gun sozlukte Leao Baris karsilastirmasi gormustum buraya birakayim.

IMG_8631.webp

IMG_8630.webp

Biri şl biri lig performansi barışın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt