Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.430
- 25.802
- 3.183
Haluk spor gecesinden bahsediyor büyük ihtimalle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahmetin gelmesini ben de istiyordum geldi tutmadı. Ereni de istiyordum eren tuttu. Yerli oyuncular da bir eşik var o uyum olmuyorsa yapacak bir şey yok. Potensiyeli yerlilerin hepsini acımadan almalıyız tutarsa elimiz rahatlıyor çünküHer sene hiç değişmeyen bir gerçek var: eldeki Türklere çöp deyip yenilerini istemek. Sonraki sene de yeni transferlere çöp deyip bunları kim aldırdı diye söylenmek.
Bugün tü kaka olan Ahmed Kutucuyu burda herkes 1 numaraya yazıyordu, şimdi onu gönderip yerine Bertuğ alınmalıymış ki seneye de onu gönderelim.
Sırf ismi çıktı diye her yerliyi bize yakıştıramıyorum artık. Bize seviye atlatabilecek yerli oyuncu sayısı çok sınırlı zaten, bu yabancı kuralında ne yapacağız CLde hiç bilmiyorum.
Avrupadan her takim almasina alirda bu butceyi kac takim ayirir.Osimhen dunyanin her takiminda oynarosimheni avrupadan hiç bi takım almaz şu süreçte müsterih olalım kendisi bizim için biçilmiş kaftan sadece yeteneğiyle değil isyankar ruhu bağırması çağırmasıyla ama avrupalı bu tarz şeyleri pek sevmez
40-50 harcamaya gerek yokvarsayalım ki sattık osimheni
şöyle 40-50 milyon civarına kimi alabiliriz
yaşı da profili de bize ve lige uygun
mesela sorlothun tsye geldiği dönemdeki gibi bir etki yapabilecek