Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Leao hiç istemiyordum Allah biliyor
Bu safi bizim topcumuz değil dediği için acayip istiyorum Kesin ligi yarar geçer
Ne editler döner pisikolojik yıkım

Gs yi tanıtmaya ihtiyaç mı var?
26 yaşında İtalya liginde star gibi takılan adamı bu lige getirmen için her zaman çok para yetmiyor biliyorsun senelerdir burdasın benden de iyi biliyorsun bence yorumlarını okuduğum kadarıyla. mertens gibi adamlar bu işlerde etkili olur bence.

gomisi de karakter olarak çok sevmem (futbolculuk tarzını çok severdim) ama çıkan haberler gerçekse fransa liginde itibarı olan bir adam. fransadan kovaladığın ama tr yapmak istemeyen u23 adamlara etki edecektir.

Alalım mı?

SmartSelect_20260531_222931_Samsung Browser.webp

He bu arada osimen fulhamdan 3 topcu önerdi haberi doğruysa iwobiyi anında alirim. Osnin krali, flama tasiyani.

26 yaşında İtalya liginde star gibi takılan adamı bu lige getirmen için her zaman çok para yetmiyor biliyorsun senelerdir burdasın benden de iyi biliyorsun bence yorumlarını okuduğum kadarıyla. mertens gibi adamlar bu işlerde etkili olur bence.

gomisi de karakter olarak çok sevmem (futbolculuk tarzını çok severdim) ama çıkan haberler gerçekse fransa liginde itibarı olan bir adam. fransadan kovaladığın ama tr yapmak istemeyen u23 adamlara etki edecektir.
Sen adamların bağlantılarından faydalanmak istiyorsun. Buna itirazım yok ama tanıtım işini maaşlı birine de yaptırabilirsin.

yerli piyasasına umarım dalarız.

yerli rotasyonumuz iyi diyorlar ama kaan , günay , kazımcan tarzı adamlarla ilerleyemeyeceğimiz açık. barış da gitmek isteyecektir bence bu sezon. kazımcan hucumda katkı verdi millet ereni gönderip kazımı tutuyor ama kazımcan sezona vurduğunda savunma kısmında taraftarı çok sıkıntıya uğratır. bunlarla vedalaşıp, yıllık ücretleri uçmamak kaydıyla

deniz gül
konyalı deniz ertaş
aral şimşir
isak vural
emirhan ilkcan
ümit akdağ

hatta yıllığı makul ise salih özcan dahi rotasyona yerli topçu toplamak lazım.

Sen adamların bağlantılarından faydalanmak istiyorsun. Buna itirazım yok ama tanıtım işini maaşlı birine de yaptırabilirsin.
ya mesela ayhan akmana florya sorumlusu diye senelerdir maaş verdin. çocuklarını kulüpte oynatmak dışında hiç adını dahi duymadık. bu adamları kulüpte etkin kullanıp globalleşebilirsin.

sportif direktör falan gibi değil ama gardi olmayınca sıçıyor kavukçu ve yöneticiler. bu adamlara etkin olmak kaydıyla rol verip transfer süreçlerinde katkı alabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt