- 31 Ağustos 2021
- 71.113
- 50.937
- 3.843
Fantazi gorselde bile gozume batiyor arial. Yonetimde kimsenin hafizasinda bile oldugunu sanmiyorum font olayinin bu aradaAlgıda seçicilik![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fantazi gorselde bile gozume batiyor arial. Yonetimde kimsenin hafizasinda bile oldugunu sanmiyorum font olayinin bu aradaAlgıda seçicilik![]()
Bu herif harbi niye Tr’de tatil yapıyor böyle bir dönemde ilginç
işte ondan dedim. başka haberler de görsem kesin sıkıyordur derimDaha iyi ya duyumcu değil kulüp üyesi bir şahıs .
Bence çok iş yapar
Beğenen vardır beğenmeyen vardır ama Afrika kupasında final oynayan takımın ve bu sene CL’de iyi maçlar çıkarmış as sol bekinin böyle bir çıkış maddesi olması skandal 26 yaşında. Son hafta biri parayı yatırsa avel gibi kalırsın.

iste cesaret
Beğenen vardır beğenmeyen vardır ama Afrika kupasında final oynayan takımın ve bu sene CL’de iyi maçlar çıkarmış as sol bekinin böyle bir çıkış maddesi olması skandal 26 yaşında. Son hafta biri parayı yatırsa avel gibi kalırsın.
Aslında çok absürd değil, absürd olan zamanında Ayhanın oğluna, berkana falan 500-1m vermeleriydi. Şuan güncel kadroya baktığımız zamanında 3-5 kazanan oyunculardan daha iyi ve yetenekli adamlar ile dolu. ha dersen Ahmed 1,5-2 alacak adam değil, evet bencede 150-200 den fazla almamalı.Bizim oyunculara her sene zam yapılıyo bu gidişle ilk 11in asgari ücreti 4.5-5me falan gelecek. Gerçekten absürd yerlere gidiyor futbolcu maaşları
Rezil herifler son 10 maçta 1 tane iyi maçı vardı gelen geçen bunu çalım manyağı yaptı iyi halt yiyoruz giderek vasatlaşıyoruz galiba 100 yıl bu sene bitiyor.
Kazımcan’a sol bek rotasyonu için güvenemezsiniz. Hücumdaki iyi işleri yanıltıyor da Başakşehirde dahi savunma tarafı çok zaaf verdi.Jakobs giderse Kazımcan kalır takımda 1 tane de sol stoper/sol bek oynayacak adam alır yola devam edersin büyük bir sıkıntı oluşturmaz.