Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herhangi bir transfer calismasi oldugunu düsünmüyorum

Secim oldu ve yönetim de görev dagilimi hala belli degil cünkü dört senedir sampiyon bir takim var ve bu yüzden secim de yönetimin karsisina rakip bile cikmadi,bunun rahatligi var.

Tesislere veya stadyum daki ofis’e bile günlerdir giden yoktur bu rahatliktan dolayi

Üstüne bir de dünya kupasi var,ilgilendigimiz oyuncular varsa dünya kupasi bitmeden herhangi bir anlasma yapmak istemezler

Bu yüzden yine agustos ayinda daha hareketli bir transfer dönemi olur bizim adimiza diye düsünüyorum

okan hoca ligde dahi oyuna girdiği bütün maçlarda oyuna girdikten sonra sıkıntı yaşattıran schalke aşığı, sondan ikinci hafta jeneriklik gol atması haricinde katkı sunamayan Kaan Ayhan rumuzlu arkadaşı, bu sene de her maç üçüncü değişiklik olarak sahaya atmayı dusunuyor mu acaba

Giden adamlara ayri bir liste tutuyordum en son eric martel mainz silas andersen sporting lizbon ekleyelim bakalim

Jon duran isimli arkadaşı 4.500.000 maaş ile buraya uygun gören arkadaşlar olduğunu görüyorum Twitter’da.

bazı insanlar cidden transfer aşığı resmen. Şu an herhangi bir ligde 3M üstü para alması imkansız olan bu arkadaşı sırf bize gelmek istiyor diye bu paraya cidden buraya uygun mu görüyorlar

Okan hoca ile sözlesme bile uzatmadik daha

Dükkan’i kapatip tatile giden esnaf gibi yönetim de tatile ayrildi secim den sonra

Singo'nun 4 senelik kapı gibi 24 m euro sözleşmesi var Avrupa'dan hiçbir kulüptende bu parayı alamaz anca Araplara giderse verirler o yüzden gönderemeyiz eğer kafasında futbol oynamak varsa paradan daha çok önem veriyorsa muhtemelen %50 daha az maaşla Napoli'ye gider.
Bu maaş olayı fazla abartılıyor 24 maaşı var tamam diyelim maaşı 3 milyon oyuncuya açıktan 6 7 milyon ödersin çeker gider bonservis ten düşersin öyle gitmez kimse almaz diye birşey yok

herif son maçında gol atıp veda etmiş sportinge gidiyor

spiker Silas Andersen diye bağırınca ekran başındaki DZ

Trippin.gif

"Silaaaaas....."

Abdülkerime zamli yeni sözlesmemi veriyoruz? Gidip simdi 3 milyon € verirler. Son senesine giriyor, yasi sözlesmesi bittiginde 33 olacak. Fazla mantikli gelmedi. Ama maas dengesi öyle bozulduki son 2 sezonda, herkesin zam istemesi dogal olmaya basladi. Gidip nerde oynayacagi belli olmayan bir adama 4,8 milyon verirsen, 32 yasindaki Abdülkerim yeni sözlesmesinde en az 150 milyon Lira maas ister.

hjulmand gibi birşey çıkarsa şundan geliyor foruma

Hocam benim şaşırdığım neredeyse tüm scoutlarin bildigi adamdir bence defansif orta sahada. Ben oyle düşünüyorum ha orada tutar tutmaz ama bilinen adamdi bence. Adam kendinden on yas küçüklerle oynar gibi istatistik yapıyordu

Şu tarz bir kadro isterum.

Uğurcan
Sallai - Sanchez - Van Dijk - Ferdi
Thuram - Mctominay
Sane - Fernandes - Barış
Osimhen​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt