Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burhan Can Terzi: "Aral Şimşir, Galatasaray tarafından beğeniliyor. Galatasaray tarafıyla görüşme yaptım; şu an için o şekilde bonservis ödemeye sıcak bakmadıklarını gördüm. Şu an için 11 oynayamayacağı, çok fazla süre bulamayacağı düşünülüyor. Yusuf Demir gibi bir durum yaşanması istenmiyor."

Nasiiiiiiii??
bu demedi mi 2 gün önce daha görev dağılımı yok, transfere bakılmıyor diye?

Milan'da son dönemdeki Leao'yu kimse istemez. Ancak Koray Gök yayında güzel bir örnek vermiş. Icardi de gelmeden önce benzer pozisyondaydı. Geldi Türk futbolunu domine etti. Büyük kumar.

Milan'da son dönemdeki Leao'yu kimse istemez. Ancak Koray Gök yayında güzel bir örnek vermiş. Icardi de gelmeden önce benzer pozisyondaydı. Geldi Türk futbolunu domine etti. Büyük kumar.

Eski leao olsa bugun ismi Realle anilirdi zaten..Bu tip herifler saglam sicmadigi surece bize niye gelsin ki ?
Bu tarz transferler buyuk risk barindiriyor Milan hala 50-60lardan bahsediyormus

Oynadığı zaman muhteşem bir adam. Hız, yetenek her şey var.
Eski leao olsa bugun ismi Realle anilirdi zaten..Bu tip herifler saglam sicmadigi surece bize niye gelsin ki ?
Bu tarz transferler buyuk risk barindiriyor Milan hala 50-60lardan bahsediyormus
Öyle. Ama beni düşündüren şey şu; ligde 1 puan kaybına bile tahammül ettirtmeyen büyük bir Federasyon-MHK-VAR organizasyonu var. Nefes aldırtmıyorlar bize. Her maça Barış-Apo-Sallai-Osimhen gibi ciddiyetle yaklaşacak oyuncu eksikliği çekiyoruz gibi biraz. Torreira bile bu listeden düştü artık. Bu da ligi tehlikeye atabiliyor.

Leao, 9 ay boyunca istikrarlı şekilde oynar güveni vermiyor.

Yazar çizeriz ama bakarsın adam gelir ligi domine eder Icardi gibi. Biz de keyiften 4 döneriz tabi.

Icardi pres yapamiyor diye yerine baska bir pres yapmayan birini getirmek , ne bileyim.

Yoksa Leao cok yetenekli orasinda ne suphe, ama kosmayan adami nasil kosturacagiz Okanball sisteminde?

Herkes Osimhen gibi degilki maca asilsin kendisini %100 versin.

guissaray
leao calanoglu asensiyo
kante genduzi
brown demiral oster semedo
ederson
lig icin cok iyi kadro kuruyor herifler

guissarayi almis fb

adamlar cok fena geliyor malesef

fb guadssarrayi alirsa biteriz malesef

su transfer cok korkutuyor beni

tüm pazar zehir oldu yine

guissaray muriq
leao kante gebduzi asensio
son derece korkutucu bir hat malesef

lewa guizssaray
leoa kante genduzi asensio
ben bu fbden korkarim

guissaray
leao calanoglu asensiyo
kante genduzi
brown demiral oster semedo
ederson
lig icin cok iyi kadro kuruyor herifler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt