Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 47.491
- 21.278
- 2.233
Lewa, Icardi gibi olmasa da takımı eksik bırakmaya başladı. Önüne getirirsen her türlü atar ama büyük maçlarda Kante + Lewa büyük yük olurlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fb Van basteni alıyormuş
Vallaha iyi teklifYazın fbli, kışın gsli olmayı teklif ediyorum
Dzeko bile nasıl fark tarattı mal fb yanlış kurgu yaptı, lewa şeyinde gezdirir savunmaları harbiyaratabilir değil yav şovun şovunu yapar herif burada yürüyerek maçların çoğunu alır anasını satayım böyle bir şey kesinlikle gerçekleşmemeli valla kahrolurum böyle bir şey olursa herif her maç gol,asist yapar
Gayet mantıklı her Eylül başı enayilerle şampiyonluk kutlayıp geri dönerizYazın fbli, kışın gsli olmayı teklif ediyorum
Sadri Baykam eski kaşar seviyorTakımında Osimhen olan taraftar 38 yaşındaki Lewa'ya ligi bırakıyor.
![]()
greenwood için dedim yav onu lewa da iyidir de greenwood gibi değilDzeko bile nasıl fark tarattı mal fb yanlış kurgu yaptı, lewa şeyinde gezdirir savunmaları harbi
osimhen + icardiTakımında Osimhen olan taraftar 38 yaşındaki Lewa'ya ligi bırakıyor.
Ulen premier ligi almışız. Şampiyonlar Ligi'nde final oynamisiz losersenalmisLosersenalliler galatasaray kadrosuyla ilgili fikir beyan etmesin lütfen
Beynimiz yoksa aliriz. Doğru dürüst oynamaz bile. Takasla geliyorsa gelsin. O da hava topları icinNeyse biz de 15e bertug aliyoruz
başlamış mıydıgs yüzyılı bitti
Ucundaydibaşlamış mıydı