Adnan Korkut
Taçsız Kral
Eyvah kazıklayacaklar
10 milyon altı maaşa geliyorsa gelsin.
Eyvah kazıklayacaklar
Aslinda genel sohbete koydugumu saniyordum ama editleme suresi dolmustu, sonradan farkettim diger tab da kalmis oBu mesaj acaba hangi bölume tasinacak?
Bu mesaj acaba hangi bölume tasinacak?
Yukarıda biri paylaşmışKim diyor yav kalbime inecek
Can transferi uğurcana değil singo transferine benziyor daha çok. Okan hoca çok istiyormuşDursun başkan Ederson transferinde Uğurcan aldığın gibi Bernardo yerine Can al kurtar bizleri
Yok ya görmedim onu valla da sanmıyorum 5 saniyede kriz geçirip tüm duyumculari dolandım bi de romano here we go girdi sandım ölüme hiç bu kadar yakın olmamistim daha önceYukarıda biri paylaşmış
10 milyon altı maaşa geliyorsa gelsin.
Ben bu sene bekliyorum aslında. Eğer ciddi para harcayacaksa yüzyılın takımını ben kurdum demek için işin başında olabilir. Üst üste 5 yapabilecek başka biri kim bilir kaç yıl sonra gelecektir birdaha
Dursun hayatta transferin başında olmaz birinin tepkileri göğüslemesi lazım
Yok ya görmedim onu valla da sanmıyorum 5 saniyede kriz geçirip tüm duyumculari dolandım bi de romano here we go girdi sandım ölüme hiç bu kadar yakın olmamistim daha önce
Lewandovski söğüşe geliyor olabilir. 38 yaşında topçuya 20 milyonu bu kerizler verir ancakEzeli rakibimiz lewandovskiyi alıyormuş bu hamle ile 12 sene üst üste Fb şampi diyebilir miyiz?
Conte+greenwood işine zaten hemen forumu terk ederim seneye kadarEyvah Greenwood geliyor üstüne bi de Conte'yi hoca olarak getirecekler.
Fener bu sene namağlup şampiyon + AL'de final oynar
Yine mi şampiyonlar ligine giremediler. Bu sefer girsinler görelim g.tleriniEyvah Greenwood geliyor üstüne bi de Conte'yi hoca olarak getirecekler.
Fener bu sene namağlup şampiyon + AL'de final oynar
Musapi unuttunAha Greenwood Fenerde.
Necati ve Iskender görmez umarım.