GSCimbom
Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv
Recep Buruk

Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv Sayfa 345

Recep Buruk ·

Cevap
10K
Okunma
329,2K
Sayfa
345/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alırlar alamazlar, doğrudur yalandır bilemem ama bahsi geçen isimler onlar için doğru isimler bence. Kısa vadede hızlı reaksiyon, hızlı sonuç almaya odaklı bir kadro kuracaklar gibi görünüyor bu sezon. Umarım bizim yönetim rehavetle hareket etmez de gerekli noktalara nokta atışı transferleri yaparlar. Teknik ekibi de acilen güçlendirmemiz gerekiyor. Stres dozu yüksek bir sezon bizi bekliyor.

1780427425792.webp

Alırlar alamazlar, doğrudur yalandır bilemem ama bahsi geçen isimler onlar için doğru isimler bence. Kısa vadede hızlı reaksiyon, hızlı sonuç almaya odaklı bir kadro kuracaklar gibi görünüyor bu sezon. Umarım bizim yönetim rehavetle hareket etmez de gerekli noktalara nokta atışı transferleri yaparlar. Teknik ekibi de acilen güçlendirmemiz gerekiyor. Stres dozu yüksek bir sezon bizi bekliyor.
Katılıyorum. 38 yaşında lewa ve 32 yaşında hakana çuvalla para dökmek ekonomik olarak skandal işler ama herifler şampiyon olmak için 200 milyon da çöpe atarız ceza da yeriz kafasında. Cebinden astronomik paralar veren yöneticileri de var

Hakanın karaktersizliği her halinden belli oluyodu zaten şaşırtmadı geçen sene de 15 gün şikecilerle pazarlığa girmişti sonra İnter yan çizince ben gsliyim muhabetti yapmaya çalıştı

Hakan ı nereye oynatacaklar , Gundezi Kante İsmail varken

Bu kadar salakca hamleler olmaz, alın hayrını görün. Bakalım bu paralar nasıl ödenecek , Uefa buna ne diyecek
Aksine adamların orta sahasındaki eksik profil bu. Hakan birçok sorunlarına çözüm olacaktır. Fred'in yerine Hakan'ın geldiği senaryo bayağı mantıklı bir hamle gibi duruyor.

Fener yapamaz diye düşünüyoruz da oldu da bu transferleri yaparsa açıkçası CL'ye gelmelerini isterim bunlar tek kulvar konsantre olurlarsa bizim şansımız kalmaz. AL'de zaten rotasyon yapıyorlar genelde zorlu maçlarda oyuncuları oynatıyorlar onun hariç hep lige saklıyorlardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt