GSCimbom
Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv
Recep Buruk

Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv Sayfa 350

Recep Buruk ·

Cevap
10K
Okunma
329,1K
Sayfa
350/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paramız var diye illa harcamak zorunda da değiliz, bu kulübün bir çok eksiği var, zk zok oyuncuya vereceği 10 milyon euroya gidip arsalar satın alsa 5-10 sene sonramızı kurtarır zenginleştirir belki de.

geçen sene bk gibi para harcadık, biraz daha ucuza oyuncu getirip yetiştirip satacak kıvama getirerek bu kulübe yeni asetler kazandırmalıyız,

sürekli sadece bugünü düşünemeyiz
Geçen sene para harcamadık bende ona katılmıyorum.

24/25 sezonu Osi vardı onun bonservisi 80'e aldık, Muslera gidiyordu Uğurcan geldi bir tek Singo upgrade ettik ekstradan hiçbir şey yapmadık.

Bu sene tamamen mevcut kadroda değişiklikler gerekiyor önlem almazsak bu başarı sürdürülemez.

Oyuncu yetiştirme işi bizde olmaz, pilot takım olacak mesela Samsunspor başkanının Fransa 2'nci lig takımı var Dunkerque'de oyuncu pişirdi bu sene Ntcham yerine oradan adam çektiler.

sen geçen sene şampiyonlar liginde son 16'ya kalıyorsun lakin senin kadronda sana para kazandırarak satabileceğin oyuncu sayısı 4-5. Tabii burada miktar da önemli, Uğurcan'ı bugün 40'a satsan kazanacağın para 10 milyon euro sadece. Elinde Barış Alper ve Yunus dışında sattığında net para kazanabileceğin başka bir oyuncu yok.

can uzun'un 8 9 maçının özetini izledim
mertens'le kıyaslamak için özellikle, pek beğenmedim doğrusunu söylemek gerekir ise, sandığım kadar bi herif değil
bi de çoğu maçta oyuna sonradan giriyor 63te falan

18 milyon falan edebilir o da potensiyaline verilir
40'a falan çakmağa uğraşırlarsa vakit kaybetmeden masadan kalkmak gerek

Adamlar sürekli kaybettiği için her sene seçim, vaat derken aksiyonlu yaz geçiriyor.

Biz ligi kaybetsek ertesi seçim adayların vaatleri:

Eşref Hamamcıoğlu: Altyapıya yönelip oyuncu çıkaracağız.
Metin Öztürk: Uygun fiyata genç oyuncular bulacağız.
Turgay Kıran: Ben öylesine aday oldum vaadim yok.

can uzun'un 8 9 maçının özetini izledim
mertens'le kıyaslamak için özellikle, pek beğenmedim doğrusunu söylemek gerekir ise, sandığım kadar bi herif değil
bi de çoğu maçta oyuna sonradan giriyor 63te falan

18 milyon falan edebilir o da potensiyaline verilir
40'a falan çakmağa uğraşırlarsa vakit kaybetmeden masadan kalkmak gerek
cok kritik detay

Geçen sene para harcamadık bende ona katılmıyorum.

24/25 sezonu Osi vardı onun bonservisi 80'e aldık, Muslera gidiyordu Uğurcan geldi bir tek Singo upgrade ettik ekstradan hiçbir şey yapmadık.

Bu sene tamamen mevcut kadroda değişiklikler gerekiyor önlem almazsak bu başarı sürdürülemez.

Oyuncu yetiştirme işi bizde olmaz, pilot takım olacak mesela Samsunspor başkanının Fransa 2'nci lig takımı var Dunkerque'de oyuncu pişirdi bu sene Ntcham yerine oradan adam çektiler.

renktaş nasıl harcamadık yav, geçen sezon net bu kulübün kasasından 150 milyon euro çıktı. Hepsine helali hoş olsun ama günün sonunda bu böyle sürmez. Her takımın kötü günleri var çünkü. Yani illa bunun için beceriksizlik gerekmiyor, bazen her şeyi doğru yapsan dahi rakibin senden daha iyi iş çıkartabilir ve sen kaybedebilirsin. Düşüşler olacak, biz o düşüşler olduğunda da yere çakılmamak ve toparlamak için her kulüp gibi oyuncu satabilmeliyiz.

not: gerçekleri konuşalım biz asla fenerbahçe gibi iş adamlarının arkadan desteklediği para akıttığı bir kulüp de değiliz, uefa'yı kazanıp 10 sene sefilleri oynadık. fenerbahçe sadece bir sonraki sezonu düşünme mallığı yapabilir, biz daha geniş ve uzun vadeli düşünmek zorundayız

Can Uzuna 40 falan verirsek bu sezonun Singosu olur. Asla o paraları edecek bir çocuk değil. Bu paraları verip adam akıllı 10 numara/ofansif orta saha almazsak katkıdan çok zararı olur bu transferin

E bu adamlar geri gidecek.

Kusura bakmayında kendinizede bakın bi yandan sanada Nelsson,Zaniolo,Jelert dönecek ona kalırsa.

Szymanski zaten sattılar alakaları kalmadı,diğer geri kalanlar ya kiralık ya bonservis giderler
Gidecekler de nasıl gidecekler? Neredeyse hepsinin maaşları yüksek ve öyle parasını kolayca bırakıp gitmek istemezler. Bizde olsaydı üstesinden zor gelirdik o kadar topçunun.

Bize dönen kaç yabancı var ki hem. Jelert, Nelsson, Zaniolo sadece. Yüksek maaş alan yok, Zaniolo şimdiden satıldı gibi bir şey zaten. Nelsson desen tekrar bizde oynamamak için Rumen ligine bile gider.

Ben Can Uzun işi olabilir, 40 45'e DK öncesi sonrası fark etmez evet diyebilir Frankfurt, önemli olan gerçekten niyetin olması.

Gidecekler de nasıl gidecekler? Neredeyse hepsinin maaşları yüksek ve öyle parasını kolayca bırakıp gitmek istemezler. Bizde olsaydı üstesinden zor gelirdik o kadar topçunun.

Bize dönen kaç yabancı var ki hem. Jelert, Nelsson, Zaniolo sadece. Yüksek maaş alan yok, Zaniolo şimdiden satıldı gibi bir şey zaten. Nelsson desen tekrar bizde oynamamak için Rumen ligine bile gider.
Fener Satış işini bizden iyi yapıyor. Gün sonunda görürüz emin ol o isimlerden bize göre daha rahat çıkarlar

Şu bi gerçek alma ve satma işinde daha becerikliler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt