Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler antudan geliyorum sanılanın aksine azize sıcak değiller ve pek ümitsizler

Antuya bakılırsa safi ehveni şer

200.gif

Haziran'ın ilk haftası adamlar kadroyu genişletmeye devam ediyor. Demek ki plan + program olunca bu iş yapılabiliyormuş.

Muci
Malinovskyi
Thierry Karadeniz
Lopes Cabral
Saviolo
Metehan
Tsygankov (Bitmek üzere)
Bu ne olm bu tarz adam gelse burda ağlarsınız bunları almakta ne var

Bize göre değerlendirmedim zaten bunların kendi seviyesine göre iyi iş yaptılar.

Bizim seviye Can Uzun, Thuram, Camavinga, Muani, Aral, Kenan, Hakan, Van Dijk
Neye göre iyi iş yav orda bir tane topçu var o da bitmek üzere yazdığın tsygankov diğerleri 11 e girer mi o bile belli değil. Muci saymiyorum onu zaten oynatiyorlardi

Neye göre iyi iş yav orda bir tane topçu var o da bitmek üzere yazdığın tsygankov diğerleri 11 e girer mi o bile belli değil. Muci saymiyorum onu zaten oynatiyorlardi
Oulai, Chibuike, Pina, Folcarelli, Augusto geçen senede aynısını deniyordu çatır çatırda oynattılar.

Mesela tutmayan da var Olaigbe'yi aldılar gittiler Konya'ya verdiler ama genele bakarsak başarılılar.

Adamların bir sistemi var bizden farklı hareket ediyorlar ki zirvedeki ne yaparsa tersini yaparsın bu konuda başarılar bunu kabul edelim.

Oulai, Chibuike, Pina, Folcarelli, Augusto geçen senede aynısını deniyordu çatır çatırda oynattılar.

Mesela tutmayan da var Olaigbe'yi aldılar gittiler Konya'ya verdiler ama genele bakarsak başarılılar.

Adamların bir sistemi var bizden farklı hareket ediyorlar ki zirvedeki ne yaparsa tersini yaparsın bu konuda başarılar bunu kabul edelim.
Adamlar şampiyon olamayacaklarını biliyorlar. Topçu yetistirip bu ligin ticarette portosu olalım mottosunu seçtiler. Bu seçimi beğeniyorsan bizde yapabiliriz yıllarca alır yetistirir 1 tane şampiyonluk göremeyiz ister misin

Mateus Fernandes M.Utd'a yakın diyorlar

Adamlar iyi orta saha kuruyor

can uzun'un ilk devredeki maçlarına göz atabildiğim kadariynen performansı yüksekten düşüşe geçiyor, ligin ikinci yarısında çoğu maçta yedek soyunuyor

maç içinde ii işler yapıyo ama epey silik kaldığı bölümler de var. leipzig maçı gibi

40 milyon veriliosa daha ii bi herif bulabiliriz muhtemelen. kötü oyuncu değil net şekilde ama o kadar paraya değip değmeyeceği soru işareti bende, 20 yaşında çünkü, neye evrileceği çok belli değil ve sonuçta yerli. emre mor hadisesini falan da düşünür isek

Adamlar şampiyon olamayacaklarını biliyorlar. Topçu yetistirip bu ligin ticarette portosu olalım mottosunu seçtiler. Bu seçimi beğeniyorsan bizde yapabiliriz yıllarca alır yetistirir 1 tane şampiyonluk göremeyiz ister misin
İşte zaten onu diyorum adamlar bu yola koyuldu ve çatır çatır bir sistem kurdu o sistemi geliştirerek devam ediyorlar. Benim sitem ettiğim nokta bizim yönetimin senelerdir bir planı olmaması Gardi'nin sürekli superman gibi yetişip kurtarması.

Zaten biz kadroyu tamamen o şekilde yapamayız hatta o yola giremeyiz alacağımız yıldızlar sonrayı bekleyebilir başka teklifleri görmek isteyebilir üst seviye adamların peşinde koşturuyoruz ama rotasyona alacağımız adamlarda da en azından sistem olmalı fırsat kovalamamız gereken döneme 2 kontenjan boş bırakılır geri kalan sistematik olarak transfer edilir.

Şu an mevcut kadroda 13-14 tane adam var gitmesi konuşulan 2-3 isim daha var, 11-12 transfer yaptık hepsi mi A sınıfı olacak tabi ki hayır hatta biliyoruz Can 40-45 m euro, Thuram 40-45 m euro toplam 90 vereceğiz geri kalan isimler orta halli olacak gidip Ağustos ayında prime u23 adam getirmeyecekler, buna kızıyorum. Rotasyona düşündüğün ya da geniş kadroya düşündüğün adamı şampiyon olduğun gün bile açıklayacak seviye getirmelisin.

Bu kulübün son 4 senedir tek planı transferin son günleri fırsat düşürmesi oldu plansızlık içinde fırsatlarla ayakta kaldık. Orada da yönetimin başarısı değil Gardi'nin başarısıdır adamın network'ü sayesinde paçamızı kurtarıyoruz.

Fırsat nasıl olur mevkin hazırdır kontenjan vardır alırsın, Gomis + Seferovic varken gidip Icardi alman gibi ya da Icardi + Batshuayi varken gidip Osimhen alman gibi aynısını orta sahada yaparsın tamamlarsın 1 tane mevki boşta kalır fırsat kovalarsın dersin ki Thuram aldım ben Torreira / Lemina rotasyon düşünüyorum son gün Fabian Ruiz olursa fırsata düşerse alır kaçarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt