- 29 Ocak 2024
- 8.678
- 7.678
- 643
Beyler antudan geliyorum sanılanın aksine azize sıcak değiller ve pek ümitsizler
Antuya bakılırsa safi ehveni şer
Antuya bakılırsa safi ehveni şer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sonraki nesiller atam diyecekHer zaman saflarindaydik
Iyide öyle bir oyuncu hiç değil kendisi, forvet arkasından ziyade ikinci forvet rolü uygun. Kendisine forvet demek daha doğru.10-Forvet arkası abi işte, ama orta saha denebilir rotasyon açısından, Dries üstad da keza orta saha idi sonuçta
Bu ne olm bu tarz adam gelse burda ağlarsınız bunları almakta ne varHaziran'ın ilk haftası adamlar kadroyu genişletmeye devam ediyor. Demek ki plan + program olunca bu iş yapılabiliyormuş.
Muci
Malinovskyi
Thierry Karadeniz
Lopes Cabral
Saviolo
Metehan
Tsygankov (Bitmek üzere)
Bize göre değerlendirmedim zaten bunların kendi seviyesine göre iyi iş yaptılar.Bu ne olm bu tarz adam gelse burda ağlarsınız bunları almakta ne var
Maksat etkileşim draması işte. Herkes rolünü güzel oynuyor bu dönemlerde. Keyif almaya bakalım.Bu ne olm bu tarz adam gelse burda ağlarsınız bunları almakta ne var
Neye göre iyi iş yav orda bir tane topçu var o da bitmek üzere yazdığın tsygankov diğerleri 11 e girer mi o bile belli değil. Muci saymiyorum onu zaten oynatiyorlardiBize göre değerlendirmedim zaten bunların kendi seviyesine göre iyi iş yaptılar.
Bizim seviye Can Uzun, Thuram, Camavinga, Muani, Aral, Kenan, Hakan, Van Dijk
Oulai, Chibuike, Pina, Folcarelli, Augusto geçen senede aynısını deniyordu çatır çatırda oynattılar.Neye göre iyi iş yav orda bir tane topçu var o da bitmek üzere yazdığın tsygankov diğerleri 11 e girer mi o bile belli değil. Muci saymiyorum onu zaten oynatiyorlardi
Adamlar şampiyon olamayacaklarını biliyorlar. Topçu yetistirip bu ligin ticarette portosu olalım mottosunu seçtiler. Bu seçimi beğeniyorsan bizde yapabiliriz yıllarca alır yetistirir 1 tane şampiyonluk göremeyiz ister misinOulai, Chibuike, Pina, Folcarelli, Augusto geçen senede aynısını deniyordu çatır çatırda oynattılar.
Mesela tutmayan da var Olaigbe'yi aldılar gittiler Konya'ya verdiler ama genele bakarsak başarılılar.
Adamların bir sistemi var bizden farklı hareket ediyorlar ki zirvedeki ne yaparsa tersini yaparsın bu konuda başarılar bunu kabul edelim.
Slimani, Mitroglu, Cardozo vs hepsi leş attı bizim ligde vallaseferoviçte gol kralı olmuştu portekiz liginde. burda tutmaz bence suarez
Banttankenan 2005li bu arada nasıl izlemiş
Mateus Fernandes M.Utd'a yakın diyorlar
Adamlar iyi orta saha kuruyor
İşte zaten onu diyorum adamlar bu yola koyuldu ve çatır çatır bir sistem kurdu o sistemi geliştirerek devam ediyorlar. Benim sitem ettiğim nokta bizim yönetimin senelerdir bir planı olmaması Gardi'nin sürekli superman gibi yetişip kurtarması.Adamlar şampiyon olamayacaklarını biliyorlar. Topçu yetistirip bu ligin ticarette portosu olalım mottosunu seçtiler. Bu seçimi beğeniyorsan bizde yapabiliriz yıllarca alır yetistirir 1 tane şampiyonluk göremeyiz ister misin