Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 64.413
- 78.963
- 4.218
Beğendin dimi bende beğendim ama hoca 3'lü oynatmaz Icardi olsaydı oynatmaya çalışırdı.B
Bir sey diyimmi…
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beğendin dimi bende beğendim ama hoca 3'lü oynatmaz Icardi olsaydı oynatmaya çalışırdı.B
Bir sey diyimmi…
1 sene nadasa çekeriz kadro zaten eskiyor çok yenilemeyecek diyorlar seneye yeni başkan adayımızla sıfırdan gümbür gümbür geliriz.Anlaşıldı dursun başkan gene eski tas eski hamam, sebo reis şöyle hizaya getirici bi metin daha döşese iyi olur
Akıllanmıyor bu takımın bu sene YE-Nİ-LEN-ME-YE su gibi ekmek gibi ihtiyacı var
Olmazsa gelecek sezon ortası 2017'ye döneriz istifa mistifa hoş olmayan şeyler
Politik davranıyor elini belli etmemeye çalışıyorsa başka yoksa işler kötü
Peki ya üstüste 5 sene şampiyon olma hedefi, galatasaray öyle bereketli topraktır ki nadasa ihtiyaç duymaz duyamazzzzz1 sene nadasa çekeriz kadro zaten eskiyor çok yenilemeyecek diyorlar seneye yeni başkan adayımızla sıfırdan gümbür gümbür geliriz.

Salihim bu kadroda 12-13 adam değiştirmedikçe 5/5 olmaz.Peki ya üstüste 5 sene şampiyon olma hedefi, galatasaray öyle bereketli topraktır ki nadasa ihtiyaç duymaz duyamazzzzz![]()
Plana guvenHiçbir planımızın olmaması çok üzücü
Uğurcan transferi fena zehirledi herşeyi ben bilirim kafasına girmişAnlaşıldı dursun başkan gene eski tas eski hamam, sebo reis şöyle hizaya getirici bi metin daha döşese iyi olur
Akıllanmıyor bu takımın bu sene YE-Nİ-LEN-ME-YE su gibi ekmek gibi ihtiyacı var
Olmazsa gelecek sezon ortası 2017'ye döneriz istifa mistifa hoş olmayan şeyler
Politik davranıyor elini belli etmemeye çalışıyorsa başka yoksa işler kötü
Dumfries Ömer diyor ki Assane Diao istiyormuşuz.
Mümkünse değiştirmesinler eğer değişirse bunlar 2 yıldız daha çeker biz yine kontenjan boş bırakırız olmadık işler yaparız.Fener federasyona baskı yapsın da 10+4 kuralı yapsın diye bekliyorlar, tek planları bu, kaderimiz fenere bağlı
Kadro mühendisliği de transfer de sınır da 150 kiloluk adamın 2 ay tatil yaptıktan sonra keyfine göre vereceği karara kalmışPlana guven
sakatlanıp çıkmışallahım yüzümüze gül de şu singoyu zarar etmeden dehleyelim bi yere