Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocanın söylemlerini net eleştiririm, taraftara karşı bazen gereksiz söylemlerde bulunuyor, sistemini net eleştiririm ama Singo hariç tutuyorum net böyle hocanın istediği adamları vaktinde getiremediler.

Bissaka, Doue'nin alternatifi nasıl Jelert olabiliyor ya akıl sıra erdiremiyorum hoca yönetimi kollamak için sürekli kendini atıyor kredisi olduğu için göğüs geriyor da 2 atletik adamın yanına cılız adam nasıl o listede oluyor.
Sportif direktorun olmadigi zaman, boyle oluyor maalesef.

Suan bosta olan Txiki Begiristain var mesela, adamin networku inanilmaz. Getir, guzel maas ver Gardi'yle beraber calissinlar. Yada Bayernde calismis salihamdizic var.

Opsiyon cok

Kavukcu
Txiki
Okan
Gardi

Bunlari ver yetkiyi, cozsunler.

Sportif direktorun olmadigi zaman, boyle oluyor maalesef.

Suan bosta olan Txiki Begiristain var mesela, adamin networku inanilmaz. Getir, guzel maas ver Gardi'yle beraber calissinlar. Yada Bayernde calismis halidhodzic var.

Opsiyon cok

Kavukcu
Txiki
Okan
Gardi

Bunlari ver yetkiyi, cozsunler.
Futbol aklı lazım Campos niye PSG'ye Messi, Mbappe seviyesinde adam getirmeyip yapılanma yaptı daha sonrasında başarıya koşturdu adamların parasıda gücüde vardı farklı bir yol izlediler. Aynı şekilde Monchi gitti Aston'u noktaya getirdi.

Bizde çalışma imkanları o kadar rahat olmaz, Türkiye'de yaşıyoruz, oyuncu yetiştirebiliyor musun hayır, maaş hariç tek cezbedici noktan şampiyonlar ligi ama yinede gelmek isteyecek tonla adam bulunur.

Belki A+ yıldız olmaz ama o noktaya ulaşabilecek birilerinide bulabilirsin veya maks A seviyesine çıkacak adam al gel.

Futbol aklı lazım Campos niye PSG'ye Messi, Mbappe seviyesinde adam getirmeyip yapılanma yaptı daha sonrasında başarıya koşturdu adamların parasıda gücüde vardı farklı bir yol izlediler. Aynı şekilde Monchi gitti Aston'u noktaya getirdi.

Bizde çalışma imkanları o kadar rahat olmaz, oyuncu yetiştirebiliyor musun hayır, maaş hariç tek cezbedici noktan şampiyonlar ligi ama yinede gelmek isteyecek tonla adam bulunur.

Belki A+ yıldız olmaz ama o noktaya ulaşabilecek birilerinide bulabilirsin veya maks A seviyesine çıkacak adam al gel.
Bologna bir adam var 71 yasinda, cok iyi anliyor adini unuttum.

Son düzenleme:
Sakın kabul etme frankfurt. Olai'ye de neredeyse 35 milyon kaptırıyorduk ts kurtardı bizi.
bi de bi dünya para vereceksek bu can uzun a 40-45 falan, bi zahmet 11de oynar herhalde, çorumspora karşı dk 70-80 den sonra oyuna girecekse yuh artık derim, böyle lüks dünya devi takımların bile kaç tanesinde var

Gibi nöbet
1000051425.webp

Can için çıkılacak paket 40 bonus pay vsler. Olursa olur yani, yoksa alternatif yabancı u23'tür muht.

Hakan gitmeyecek bence Fb'ye, Fbli sosyal medyacılar boş gazlıyorlar hep, geçen sene de oldu bu.

Retro beyaz forma almak istiyorum gündelik giymek için hiç bir yerde stok yok xl ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt