Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zeki çelik zu fb
umarım böyle bir enayilik yaparlar herif mili takım harici sağ bek oynamıyor artık yaşı geldi 30 a roma da 3 lü stoper veya 5 linin sağında oynuyor artık ,
ligde kevgire döndürürler 4 lü de

Kadroda ilk vazgeçilecekler İcardi ve Sara hemen gönderilip yerlerine skor yükünü çekebilecek 10 numara ve çift yönlü orta saha almalıyız. Gerisine sonra bakılır

Kesinlikle.. hele 10 no hic riske girilecek mevki degil oraya parayi gommeliyiz ben artik basi kesik tavuk gibi hucum izlemekten sıkıldım ..Ugurcan sisirecek baris kosacak Osimhen mucadele edecek top kapacagiz Sane 2 kisiyi gececek bir tane duzgun hucum varyasyonumuz yok ..
Bu yil 4 sezonluk sampiyonlugun acik ara en kotu topunu oynadik ligde..Toplasan 10 tane iyi macimiz yoktur ..
Doygun bir kadro ve hocaya sahibiz elbet bu sureci yonetmek kolay degil ama birkac tane taze kan lazim bize..Bu isler cok kolay olsa fark atarak sampiyon olan Slot ustune 500 milyon para harcayip ocakta lige havlu atmazdi

Hah yunusu verin seneye tezegi avuçla yiyelim

Dünya kadar oyuncun var yunusun yaptığını yapabilecek bir tane oyuncun yok
Topla adam geçip mesafe katedip pas verebilen
Şut atabilen asist gol katkısı bu kadar yüksek bir tane adam yok
Sane istikrarsız Lang ta gitti elimizde bir tane Yunus var biz diyoruz Yunustan daha yetenekli 10 alalim

Bunlar yunusu satarsa sasirmam

Kesinlikle.. hele 10 no hic riske girilecek mevki degil oraya parayi gommeliyiz ben artik basi kesik tavuk gibi hucum izlemekten sıkıldım ..Ugurcan sisirecek baris kosacak Osimhen mucadele edecek top kapacagiz Sane 2 kisiyi gececek bir tane duzgun hucum varyasyonumuz yok ..
Bu yil 4 sezonluk sampiyonlugun acik ara en kotu topunu oynadik ligde..Toplasan 10 tane iyi macimiz yoktur ..
Doygun bir kadro ve hocaya sahibiz elbet bu sureci yonetmek kolay degil ama birkac tane taze kan lazim bize..Bu isler cok kolay olsa fark atarak sampiyon olan Slot ustune 500 milyon para harcayip ocakta lige havlu atmazdi

Kaliteli 10 no ile Sane de şov yapar kesinlikle hiç beklenmeden bu işi çözmek lazım, yabancı kontenjanı diye ağlamaya gerek yok İcardi den çıktığın an kontenjanın boş kalıyor, 38 lik mertens bile çoğu maçta sazı eline alıp hücum gücü katmıştı elit bir 10 numara ile başka bir seviye yaşarız ama eylül ayına kadar bekleyecekler bu gerçek değişmez maalesef

Şu genç oyuncu alma işine, net Shaktar modelini uygulamak lazım. Brazilya tek adress. 10-15'e potansiyel gençleri alıp, biraz kipirdadiklari an sirf pasaporttan 10 milyon ekleriz. Sistem hakkında arda dan yardım alınabilir. Fransa pazarı ise, oradan bize potansiyel genç oyuncu gelmesi çok zor.

1 ay sonra 40 yaşına girecek biri olarak

runstare.gif

Bu sezon gs transferi aceleye getirmeyecek

Hangi sezon aceleye getirdik? Sanki her sezon kampa alel acele transferleri yetistiriyormusuz gibi. Elin yabancisini bile kendimize benzettik

Düşünsene hocam genc bir futbolcusun yerli ya da yabanci. İstatistikleri var izleyenler var. dogru ya da yanlış tam ya da eksik kendince bir kariyer yapmaya çalışıyorsun birisi geliyor velet deyip geçiyor bu kadar kolay iste 🙂🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt