- 31 Ağustos 2021
- 70.608
- 50.550
- 3.843
Silas andersen atti
Sofascore soru soru.Onu bunu bırak da maç yayını yok dünyada maçı izleyebilen tek kişi sen olabilirsin
2.1m eu degeri az mi cok mu diye.
Cok fazla isaretledim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Silas andersen atti
Sofascore soru soru.Onu bunu bırak da maç yayını yok dünyada maçı izleyebilen tek kişi sen olabilirsin
kinli degilim ama bence ruh hastasiBizi bilgilendiriyor işte Ekin. Denize niye böyle kinlisin
Bjk Murillo varken o kadar yüksek para harcamaz Zeki’ye.
Fb’deki başkan adaylarından biri ya da biz yapmışızdır gibi geliyor. Sallai gidecekse Singo ile rotasyon olsun diye.
Sanki her dk çeyrek yapiyoruz da en üst noktası mı kaldı şimdi. Daha bu seneye kadar 13 sene mi , 14 sene mi ne olmustu. En son 16 yapmamıza yani fi tarihi dinazorlarin yasadigi tarih desek yeri.Valla şahsi fikrim bizim ne yaparsak yapalım gelebileceğimiz en üst nokta şl'de çeyrek finaldir.
Geçen sene de bunun kapısından döndük, Tottenham'ı çekseydik belki de çeyrek finale de yükselebilirdik.
Ondan ötesi hayal, öyle gerçekten 2-3 transferle de olacak iş değil.
Fabregasın 100 kilo adamı alacagini sanmiyorum ahbertIcardi Como'ya gitsin tam onluk
Anlaşırlar anlaşırlarFabregasın 100 kilo adamı alacagini sanmiyorum ahbert