Ali Burak Uz
10 Numara!
- 28 Temmuz 2011
- 10.167
- 15.837
- 2.613
Dijk paketi (Forma+figür+atkı) 15.000tl hedef 100.000 pakethemen avrupa box kitle bize

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dijk paketi (Forma+figür+atkı) 15.000tl hedef 100.000 pakethemen avrupa box kitle bize

harbiden bak figür güzel olur ama öyle çizgi film karakteri gibi değilDijk paketi (Forma+figür+atkı) 15.000tl hedef 100.000 paket
Neden tutar paylaşamıyorlar acaba. Geçen sene de PSG istiyordu sözüm ona. Herkes sara satıldı diyor biri teklif tutarı yazamadı daha.Neler dendi.
Benim gibi hobicilere acayip hitap eder. Her sene tüm takımı toplarım mesela. Ama üretim maliyetli mi olur bilemediğim bir konu.harbiden bak figür güzel olur ama öyle çizgi film karakteri gibi değil
Aynen katılıyorum.En büyük problem yukarıda da yazdığım gibi mevkisi dışındaki mevkiye yardım etme isteği belkide Okan hocanin isteğiyle pozisyonunu kaybediyor olması tek savruk görünen kısmı.O kadar tecrubelendi ki ,gerçekten takımın istikrar abidesi.En azından biz böyle görüyoruz.Onsuz maçlarda neler yaşadığımızı hepimiz biliyoruz.Sadece bizim takımın değil Türkiye’nin en iyi stoperi şuanda adam kızsam etsemdr bizim takımda apo hariç ne yaptığını bilen dengeli bir stoper yok takımın bekleride savruk Davinson da savruk
sana kac euro verdi bu postu atman icin?Hakan Safi, Leao'nun kuzenine, Leao tek yorum için 800.000 euro aldı storysini atması için 100.000 euro vermiş.
Tesem dağılıyor