- 20 Mayıs 2011
- 23.494
- 10.428
- 1.873
Singo Sallai’den önce giderse şaşırmam. Her ikisi de giderse hiç şaşırmam hatta. Sağ beke u23 kulübün senelerdir denediği bir iş zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Singo satılsın Sallai kalsın bence. Sallai gibi aidiyeti yüksek, her maç kendini veren ve bir çok mevkide oynayabilen bir oyuncuyu bulmak kolay değilSingo Sallai’den önce giderse şaşırmam. Her ikisi de giderse hiç şaşırmam hatta. Sağ beke u23 kulübün senelerdir denediği bir iş zaten
Lang ve Asprilla gidiyor, sen diyorsun ki Baris'ta gitsin ve 1 kanat alalim. Ne guzel is.
10 numara lazim, Diaz alinsin ama bir kanat daha gitsin.
Ben gider oynarim maclarin ikinci yarisinda, sakat falan verirsek forumda birilerini gonderirsiniz maclara artik.
Sonra Ocak ayinda gelip aglamasin kimse forumda.
Kadro derinliginin anasini belledin cunku.
Fasliysa korkarım arkadaşAbde ezzalzouliyi 3 gün önce yazmışım
Aferim simitçi oku evladım msjlarımı zımba gibi takım kurucam
Faslı topçu istiyorumFasliysa korkarım arkadaş
Brahim Diaz ve Saibari bu iki oyuncu disinda istemem ben.Abde
Saibari
Diaz
Fasli grup istermisiniz?
Bunlar gelince bizAbde
Saibari
Diaz
Fasli grup istermisiniz?
Gsc elemanı ismi gibiBurak Eren kim yav
Olmazsa profil fotonu doue yapacak misinSinir boyle kalirsa -ki oyle gozukuyor- Haciosman degistirmeyecegim diye inat edermis, ilk (yerli) transferimiz Hakan olur.
Demedi demeyin sonra.
Benim belhandadan kalma kabuslarim var az sovmedim buna. Kerem gibi 50 tane top kaybederdi. Bu ezzelzouli iyi bir elemana benziyor ama bilmiyomFaslı topçu istiyorum
Aynaoui khannous saibari brahim ezalzouli bouaddi hepsi almalık
Senin icin yaparim.Olmazsa profil fotonu doue yapacak misin
yabancı fazla oldu üstatOsimhen
Muriqi
Leao
Sane
Barış
Yunus
Sara
Torreira
Lemina
Transfer