Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_3930.webp

Ahh vizyon ahhh..

Seneye düşünmüyorlarmış önerilmiş diye okudum twitter sohbetlerinde. Bizimkilerin şuan ihtiyaç noktaları elzem iken Trossard’a gideceğini çok düşünmüyorum da yabancı sınırı varken. O yüzden önerilmiş olması ilgilenmemizden daha mantıklı geldi
Şimdi ŞL finalinde oynayıp maçı falan kazandıracak golü atsa bile gidecek öyle mi

Adam Martinelli’den fazla süre aldı, Saka kadar oynadı neredeyse, en fazla sözleşme uzatmak için menajer oyunudur.

Düzenli oynattıkları topçuya seni düşünmüyoruz satacağız demeleri gerçekçi değil.

Erdenin o yavrusu için bile çıkması lazım aha!

31 mayistaki dolunay da bir sürpriz olabilir vallahi

Allahim inşallah be

Şimdi ŞL finalinde oynayıp maçı falan kazandıracak golü atsa bile gidecek öyle mi

Adam Martinelli’den fazla süre aldı, Saka kadar oynadı neredeyse, en fazla sözleşme uzatmak için menajer oyunudur.

Düzenli oynattıkları topçuya seni düşünmüyoruz satacağız demeleri gerçekçi değil.
Admirim bize Pape Matarr sarr veya Khepren Thuram getir

Ya da tanıdık bir menajer bunu size indiririm dedi menajer haberi.

Kerem arka adele ark diz arasi bir sey var diye okudum

Türk topçular hariç Türk basınına düşen ilgileniyor, düşüyor vb yabancı futbolcu haberi varsa, muhtemelen ya menajer önerisi ya diğer takımlardan biri alacak çalım muhabbetine önce bize yazıyorlar.

Daha iç direkt teklif yaptı, istiyor vb. haberi dışında ilgileniyor diye haber çıkan bir futbolcuyla ilerlediğimizi hatırlamıyorum.

Thuram
Brandt
Rowe
Acheampong
Lang
Van Djik
Bonny

oyuncuya dememişlerdir de hem 32ye geldiği için hem de oraya kesin upgrade yapacakları için bence 20-25 falan cebe alıp elden çıkarmak isteyeceklerdir kesinlikle.Hücum hattında haramball'dan dolayı kimse doğru düzgün katkı veremedi bunlarda gerçi ama yine de saka normalde baya skor katkısı da yaptığından önceliği sola verip oraya alırlar birilerini.Vini,diomande,kenan,gordon filan bunlara gideceklerdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt