Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya artik ortalık yıkılmasın 30 bonservis 15 maaşlarla
Dünya yıldızı muhabbeti bitsin
Burasi gs biz şampiyonluğa oynuyoruz ama x takim oynamiyor diye guzel ligleri ve basarili takimlari genc aldiginda küçümseme bitsin
Sisteme ve ihtiyacımız olan profillere gore adam alinsin
Kendini zaten yuzdeleriyle emegiyle ispatlamis adama sırf genc ve biz tanımıyoruz diye oyuncu degil muhabbeti bitsin.
Yönetim ve hoca da kendini ispatlamis genc tanımını kenan yıldız yapmayı ve yeni isimlerden bir haber olmayı ya da haberdar ise bazi taraftarlara yaranmak icin bu oyunculari almamayi bıraksın.
Profesyonel is yapilsin Profesyonel ekip olsun is temmuzda da biter haziranda da.
Ah be Deniz kendimizi paraladık transferi yönetecek, Kemerburgaz'da futbolcular ile ilgilenecek bir sportif direktör olsun diye ama malesef yönetim matbaaya karşı çıkan Osmanlı hattatları gibi direniyor bu fikrimize.

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

Ederson, Manchester United'a transfer olmak istediğini Atalanta'ya bildirdi. Oyuncu şuan iki kulübün pazarlıklara başlamasını bekliyor. (Romano)

Forum hesabimizdan atilmasi gereken tivit:

"🚨🔴🟡: GSC Özel! Galatasaray Emre Z.'yl yakindan takip ediyor! Kulübünün bir beklentisi yok, oyuncu her daim serbest fakat yemiş ve soguk kahve isteklerinde indirime gitmiyor.

Oyuncu 1 sezon önce Antu'ya transfer olmustu"

Su sekilde gunde 15 tane ole etkilesim patlamasiyla foruma kaynak olusturulur yemin ederim.

Şu Icardi muhabbeti de sıktı, 10 yabancıdan biri olamaz işte, adamın sahada yürüyecek hali yok, hiçbir zor maçta kimse güvenemiyor daha neyin peşindeyiz.
Bence o is bitti- adam tatile cikti, menajeri imza parali vs bir sey kovaliyordur.

Medya gundem kapanmadan suyunu cikariyor gibi geliyor bana.

Bir tek baskanin "teklifimizi yaptik bekliyoruz " demesi garip geliyor. Belki "biz yapacagimizi yaptik, o istemedi" ye getirecek bilmiyorum ama sakiz gibi uzamamasi gereken bir konu.

Hep orta saha, hücum hattı gündemde ama bu defans hattıyla ne yapacağız ?
Singo, dünya kupasında uçup kaçmadığı sürece bu yaz satma ihtimalimiz yok. Mecburen 11 oynatacağız. Umarım Boey'in çıkış yaptığı sezondaki verimi alabiliriz.
Sallai de sınıra takılacağı için satılır. Yerine ligden Taha, Mithat, Arda Okan üçlüsünden biri alınır muhtemelen.
Asıl sorun Sanchez. Bildiğin Dany Neunkeu ya döndü. Saatli bomba. Tek çare Arabistan gibi gözüküyor. Sanırım 4,5-5m civarında maaşı var. Çok zor ama yerine V. Dijk mükemmel olurdu.
Jakobs un da ortası yok. Bazen müthiş bazen yol geçen hanı. Yerine U23'ten devam edelim derim. West ham bugün düşerse Diouf'a salça olmamız lazım. Olmazsa sözde scout ekibimiz bir zahmet U23 sol bek buluversin !

@Mert S. Yüksel suncet nasil oynamis acaba bu sezon? Sen yazinca kafada "harbi yav fena olmayabilir" doye dusunmustum ama en son 1 sene once macini izlemisimdir.

kendini üst seviyede kanıtlamış 25 yaşındaki milli takım oyuncusu - henüz üst seviye takımı olmayan düşmemeye oynayan 23.yaşındaki takım topçusu

yani yalan olmasın thuram olmasa da 20 kağıt vermem attaya şuan ederi 14 maximum
Kheprene o bütçeler verilirse ben dursunun transfwri kapatacağını düşünüyorum direkr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt