Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence o is bitti- adam tatile cikti, menajeri imza parali vs bir sey kovaliyordur.

Medya gundem kapanmadan suyunu cikariyor gibi geliyor bana.

Bir tek baskanin "teklifimizi yaptik bekliyoruz " demesi garip geliyor. Belki "biz yapacagimizi yaptik, o istemedi" ye getirecek bilmiyorum ama sakiz gibi uzamamasi gereken bir konu.
Belli olmaz, gerçekleri idrak edemeyen bir yönetim ve teknik ekip var çünkü.

2 senede 230 m euro para harcandı bonservislere, fayda oranı çok düşük.

Şampiyonluk işi çok değerli şampiyon olamasaydık muhtemelej takımın yarısını satardık bu sene bu kadar başarıya bağımlı olmak büyük riskler barındırıyor temelinde benim anlamadığım sözde büyük başkan dursun taraftar geliri dışında sürdürülebilie bir gelir kapısı yaratamadı mı kaç senedir madem bu kadar iyi

Şampiyonluk işi çok değerli şampiyon olamasaydık muhtemelej takımın yarısını satardık bu sene bu kadar başarıya bağımlı olmak büyük riskler barındırıyor temelinde benim anlamadığım sözde büyük başkan dursun taraftar geliri dışında sürdürülebilie bir gelir kapısı yaratamadı mı kaç senedir madem bu kadar iyi
Ne geliri yaratacaktı başka

taraftar çıldırdı Thuram Reijnders ve Vdijki istiyor.

O başkanın bileceği iş ilk başarısızlıkta dağışmaya çok müsait bir takım ve ekonomik düzen şu kadar paramız var diceğine bişiler bulsun bi zahmey
Ulan böyle haybeye eleştiri mi olur

Ben de o zaman diyeyimki 1 milyar euro gelir niye yok, banane yapsınlar, kime ne faydası olacak bunun.

Yayın gelirinin artma ihtimali yokken ya oyuncu satarsın ya da taraftar ve sponsor üzerinden gelir yaratırsın.

Şu toksik hallerine son ver, anca herkese sallıyorsun, biz de yönetime sallıyoruz da az dolu olsun.

burada ve twitterda yangin yapilmasi gerekirken siz burada saf saf transfer bekliyorsunuz

olm biz gecen sezon rakip si.cti batirdi diye sampiyon olduk, iyi yönetildik diye degil

alinan transferler, yapilan her sey fiyaskoydu

karsimizda az biraz iyi yönetilen bir takim olsaydi kesinlikle sampiyon olamazdik

her hafta burada dursuna ve digerlerine sinirlendik durduk

simdi yine her sey unutulmus transfer bekleniyor

sanki bunu becerebilecek bir kapasite var bunlarda

taraftar araya girip bunlari yollatmadigi sürece daha cok böyle sinir oluruz biz

bosuna da transfer beklemeyin burada

Locatelli
Thuram
Camavinga
Leao

Ve bir stoperrrrrrr

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu takımın omurgasını kim aldı erden Timur
Torreira
İcardi
Sanchez
Mertens
O gittiğinden beri bi tane yararlı transfer yok fahiş bonservisle faydasız oyuncular bu transferden sorumlu adamlar devam ederse bişey beklemeyin

Galatasaray Joshua Kimmich ile ilgileniyor. (Metin Hunter)

burada ve twitterda yangin yapilmasi gerekirken siz burada saf saf transfer bekliyorsunuz

olm biz gecen sezon rakip si.cti batirdi diye sampiyon olduk, iyi yönetildik diye degil

alinan transferler, yapilan her sey fiyaskoydu

karsimizda az biraz iyi yönetilen bir takim olsaydi kesinlikle sampiyon olamazdik

her hafta burada dursuna ve digerlerine sinirlendik durduk

simdi yine her sey unutulmus transfer bekleniyor

sanki bunu becerebilecek bir kapasite var bunlarda

taraftar araya girip bunlari yollatmadigi sürece daha cok böyle sinir oluruz biz

bosuna da transfer beklemeyin burada
Zamanında adamın oteline fiilen sıçıldı bile. Gitmez taraftar istedi diye

Popülizm ile giriş yapılıyor her sene transfer sezonuna sonra kendi kendimizi küstürüyoruz. Her sene bir yıldız Galatasaray sanılandan çok daha büyük diye açıklama yapıyor. Bu açıklamalar hoşumuza gitse de aslında bir eksikliğide ifade eden bir söylem. Bu büyüklüğü gösteremiyoruz demek ki. Ben Transferde bizi temsil eden adamların eğer profesyonel değillerse cemiyet insanı olması gerektiğini düşünüyorum öyle alelade iş insanlarınin değill ki fazla sayıda bünyemizde böyle insanlar mevcut. Bir Ali Dürüst, bir Ünal Aysal figürü ile transfer yapmak var, bir de Hatipoğlu, Abdurrahim Albayrak figürü ile. Futbolcu olup muhattap olduğunuzu düşünün hangi taraf sizi etkilerdi?

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

erden timur severizde transfer işi biraz şans olayı

uğurcan
sane
sara
sallai
lemina
singo
jakobs

direkt ilk 11 oyuncuları
yani çok ufak kırılımlara bakıyor bazı şeyler
joao pedro gelseydi mertens gelmeyecekti
szymanzski gelecekti belki bonservisini versek
fred keza aynı
seferovic sezona iyi başlayıp 2-3 gol atsa icardi düşünülmezdi bile belki

Yabancı kuralı dgismez ki degismemeli de 1 yil önceden kural belliyken buna hazırlık yapmayan hoca ve yönetimler düşünsün
Saçma bir argüman.
Hatalı ve ekonomik olarak sana zarar verecek bir şeyi savunmak ne kadar doğru?
Yıl içinde 12+2 devam edecek/edebilir diye açıklamalar yapılıp, yıl sonunda sırf Gs istemiyor diye onun düşmanı olan lise mezunu bir andavalın "ben öyle istiyorum" diye olmasını mı savunacağız?
Sen Türk kulüpleri Türk genci mi yetiştirsin istiyorsun yoksa herhangi bir genç mi? İlki ise yabancıya şart koymadan Fatih Hoca gibi serbestlik tanırsın, aradan sivriler gençler de yükselir. Sırf Türk diye 100b almayacak topçulara milyonlar vermezsin.
2.yi istiyorsan Avrupa daki gibi hiç sınır koymazsın, takımlar istediği kadar genci deneyebilir çok daha düşük maliyetlere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt