Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar kervan yolda düzülecek bu belli. Planlama vs yok zaten çok fazla bilinmeyen denklem var.

Ayrıca yönetim açısından bakıyorum, yönetimin de haklı olduğu taraflar var;

Yönetim bakıyor diyor ki,

-30 verdik Singo aldık ama stoperde 3.5'a aldığımız Lemina, sağ bekte ise 6-7 milyona aldığımız Sallai oynuyor.
-30 verdik Uğurcan aldık, e Ederson'u alsaydık hem daha fazla maliyetli olacaktı hem performans farkı ortada. (Gerçi Ederson bize gelse Uğurcan fenere gitse -bence- yine çok değişen bir şey olmayacaktı)
-Yıllık 10 milyon euro verdik ama en önemli maçlarımızın çoğunda Sane yedek kaldı Barış - Yunus kanatlarıyla çıktık
-10 milyona Jelert aldık karavana, Franky aldık karavana, Cuesta alındı 8 milyona yine karavana - Kaan oynamaya devam etti
-Nhaga alındı genç oyuncu olarak, yine birçok maçta Kaan oyuna atıldı Nhaga girmedi.

E abi o zaman mesela neden Thuram'a atıyorum 40 sıkalım ki yine en önemli maçlarda aniden Lemina-Torreira tandemi görebilme ihtimalimiz varsa?
Veya neden gidip Van Djk'e hayvan gibi para gömelim eğer Apo-Sanchez tandemi devam edecekse?

Bu bakış açısı doğru yanlış kısmında değilim, Okan hoca ve Montella birbirine bu konuda çok benziyor işte, özellikle işler zorlaştığında kaliteden bağımsız en iyi tanıdığı ve en güvendiği oyuncuları sahaya atıyorlar.

Burada nasıl hocayı eleştiriyorsak yönetimdekiler de eleştiriyor kendi aralarında konuşurken, toplandıklarında vs. Mesela Rusya'da parlayan şu 10 numara oynayan çocuk, ya gittiler çocuğa 20 milyon sıkıp aldılar diyelim, yönetim olarak sen istiyorsun ki bu çocuk gelsin burada ateş atsın. Ama hocanın o çocuğu yedek oturtup Yunus'u 10 numara oynatma ihtimali her şeyden daha fazla.
Bugün Milli olduğun gün olmuş ulan sonunda hoca denen herife sert bir eleştiri getirmişsin :asd: Ama bu arada van dijk topal bile oynasa o varken apo sanchez tandemi olmaz orada batırmışssın :d

Bizde kısa vadeli bir dibe vuruş yaşanmadan istediğimiz seviye de bir güncellemenin gelmesinin imkanı yok, biz duygusal baz odaklı bir kulübüz profesyonel değil.

Hantal oyuncu nzonzi bence
Thuram öyle değil evet ama 1.80 bir adam kadar atlet değil patlayiciligi yok Mesela Gedson gibi hızlı atık biri değil bize gedsonun az daha beyinlisi lazim

Hızlı atik bir adam alınca da fiziksel çarpışmalarda geri kalıyosun. Şl deplasmanlarında bazı maçlarda ezilmemizin ve süper kupayı şikecilere kaybetmemizin en büyük sebebi buydu. Thuram ya da Notinhghamdaki Sangare tarzı bir adam almamız lazım orta sahaya.

Şimdi baktım lang ilk maçlarında (kayseri rize eyüp vs) maçında baya iyi oynamıştı +liverpool juve maçlarında iyiydi. Hatta konya maçını da alıyordu temiz golü yediler

Sonra parmağı gitti ve düştü formu idmansızlık falan derken, çok acı çektiğini kendi de söylemişti.

Kimse 30a alınsın demiyor da 2 maç oynadı kalanlarda yattı falan tamamen üfürme
Acı işi cidden sıkıntı. Bende baş parmagimin ucunu kesmiştim. Ufak bir kısım koptu. O zonklama acısı dehşet birşey. İğne oluyordum. 2 saat sonra tekrar başlıyordu.

Thuramı devre arası da yoklamıştık gelmek istememişti oyuncu muhtemelen istemez ama aradığımız profil. Güçlü tempolu driblingi de var Leminanın prime halinin 1 tık üstü diyebiliriz.
Leminanin prime halı thurumin 10 katıdır yahu. Hem hız vardı. Hem delicilik. Fizik desen belkide thuramdan daha iyi seviyeydi

Leminanin prime halı thurumin 10 katıdır yahu. Hem hız vardı. Hem delicilik. Fizik desen belkide thuramdan daha iyi seviyeydi

Katılmıyorum. Leminanın prime hali wolvesdaki 2. sezonuydu öncesinde hiç bir zaman Thuram kadar yükselmedi kariyerinde. Potansiyel vardı ama o potansiyeli hiç gösteremedi

Bugün Milli olduğun gün olmuş ulan sonunda hoca denen herife sert bir eleştiri getirmişsin :asd: Ama bu arada van dijk topal bile oynasa o varken apo sanchez tandemi olmaz orada batırmışssın :d

Nacimm valla beni yanlış tanımışsın, ben hocayı çoook eleştirdim bugüne kadar, ben sadece kendisinin kötü bir hoca olduğunu düşünmüyorum. Dünyanın hiçbir yerinde kötü bir hocayla 4 sene şampiyonluk gelmez. Ama eksikleri hataları çok bariz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt