Arkadaşlar kervan yolda düzülecek bu belli. Planlama vs yok zaten çok fazla bilinmeyen denklem var.
Ayrıca yönetim açısından bakıyorum, yönetimin de haklı olduğu taraflar var;
Yönetim bakıyor diyor ki,
-30 verdik Singo aldık ama stoperde 3.5'a aldığımız Lemina, sağ bekte ise 6-7 milyona aldığımız Sallai oynuyor.
-30 verdik Uğurcan aldık, e Ederson'u alsaydık hem daha fazla maliyetli olacaktı hem performans farkı ortada. (Gerçi Ederson bize gelse Uğurcan fenere gitse -bence- yine çok değişen bir şey olmayacaktı)
-Yıllık 10 milyon euro verdik ama en önemli maçlarımızın çoğunda Sane yedek kaldı Barış - Yunus kanatlarıyla çıktık
-10 milyona Jelert aldık karavana, Franky aldık karavana, Cuesta alındı 8 milyona yine karavana - Kaan oynamaya devam etti
-Nhaga alındı genç oyuncu olarak, yine birçok maçta Kaan oyuna atıldı Nhaga girmedi.
E abi o zaman mesela neden Thuram'a atıyorum 40 sıkalım ki yine en önemli maçlarda aniden Lemina-Torreira tandemi görebilme ihtimalimiz varsa?
Veya neden gidip Van Djk'e hayvan gibi para gömelim eğer Apo-Sanchez tandemi devam edecekse?
Bu bakış açısı doğru yanlış kısmında değilim, Okan hoca ve Montella birbirine bu konuda çok benziyor işte, özellikle işler zorlaştığında kaliteden bağımsız en iyi tanıdığı ve en güvendiği oyuncuları sahaya atıyorlar.
Burada nasıl hocayı eleştiriyorsak yönetimdekiler de eleştiriyor kendi aralarında konuşurken, toplandıklarında vs. Mesela Rusya'da parlayan şu 10 numara oynayan çocuk, ya gittiler çocuğa 20 milyon sıkıp aldılar diyelim, yönetim olarak sen istiyorsun ki bu çocuk gelsin burada ateş atsın. Ama hocanın o çocuğu yedek oturtup Yunus'u 10 numara oynatma ihtimali her şeyden daha fazla.