Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sezonki bazı problemlerimizin oyuncu transferleriyle çözüleceğini sanmıyorum.

Hocanın taktik üzerinde yeni şeyler geliştirmesi gerekli.

Mesela çoğu maçta ikinci yarı ilk 10-15 dk baskı yememiz tesadüf değil. Çünkü artık tüm hocalar biliyor ki Okan hoca devre arası majör bir şey olmadıkça oyuncu değiştirmiyor.

Tüm rakipler artık biliyor ki biz sahaya 2-3-5 şeklinde yayılıyoruz ve ön alan baskımızdan çıkabilirlerse kanatlardan çok açık verdiğimiz için ani kontrada gol atabilirler.

Örneğin artık tüm takımlar biliyor ki oyunu dar alanda oynarsak Galatasaray her türlü maçı kazanır, mümkün olduğunca geniş alana yayılmaya çalışıyorlar ki Torreira Yunus vs etkisini kaybetsin…

Ayrıca tüm sezon 50 maç bu kadar yoğun tempoyla koş koş oynarsak sezonun sonunda yine bir pil bitmesiyle karşılaşabiliriz. Bu nedenle de kendi evimizdeki ve bazı kolay Anadolu deplasmanlarında daha sakin, oyuncuların normal oyunumuza göre daha az yorulduğu bir oyun anlayışı ile maçı kazanmayı bilmemiz lazım

Hızlı atik bir adam alınca da fiziksel çarpışmalarda geri kalıyosun. Şl deplasmanlarında bazı maçlarda ezilmemizin ve süper kupayı şikecilere kaybetmemizin en büyük sebebi buydu. Thuram ya da Notinhghamdaki Sangare tarzı bir adam almamız lazım orta sahaya.
Ben buna zerre inanmıyorum futbol bu Amerikan futbolu değil ayakla oynanıyor Bizim o maçlarda ezilememiz bir kişiyle alakalı değil bence

Fener maçı Yağmur çamur konsantrasyon eksikligi
Deplasmandaki juve maçı yorgunluk formsuzluk
Ozaman bizim her maç rakipleri ezmemiz lazım sıngo davinson Jacobs Osimhen barış
Ama öyle olmuyor işte Futbol bireysel bir oyun değil takım oyunu Takim kötü yorgun konsantre değilse Osimhen bile kötü görünüyor örnek samsun deplasmani

Lemina ve Torreira 'dan biri gitseydi 6 ve 10 ihtiyacımız var derdim ama hem Lemina hem Torreira 'nın kaldığı durumda 8 ve 10 daha elzem

Ben buna zerre inanmıyorum futbol bu Amerikan futbolu değil ayakla oynanıyor Bizim o maçlarda ezilememiz bir kişiyle alakalı değil bence

Fener maçı Yağmur çamur konsantrasyon eksikligi
Deplasmandaki juve maçı yorgunluk formsuzluk
Ozaman bizim her maç rakipleri ezmemiz lazım sıngo davinson Jacobs Osimhen barış
Ama öyle olmuyor işte Futbol bireysel bir oyun değil takım oyunu Takim kötü yorgun konsantre değilse Osimhen bile kötü görünüyor örnek samsun deplasmani

Ön alan baskısı yapıp ribaundları toplamak üzere kurulu bir oyun sisteminde orta sahadaki fizik kalite en önemli etmen oluyor. Barcelonadaki gibi set oyununa dayalı bir sistem belirlemediğin sürece durum bu. Liverpool deplasmanında ve Juve deplasmanında en büyük sıkıntı yaşadığımız yer de burasıydı lig için çok gerekli değil ama Şlde 1 adım sonrası hedefleniyorsa bu profil bir adam almamız gerekiyor.

Kalacak dediler

İcardiyi savunan sen mi söylüyosun bunu :)
İcardi forvet dostum. Oyun planında farklı opsiyonla golcü adamı bir şekilde entegre edersin. Her gördüğümüz fw oyuncusundan arap atı çıkmasını beklemenize benim tepkim. Yoksa icardi kalmış gitmiş çok önemli değil.
Bak geçen seneden beri(birileri çıkıp mertensi hedef gösterdiğinde kadroya sokmadığımızdan beri) futbolu zekasıyla oynayan ofans oyuncusu eksiği çektik bu sene.
Ketem malı gibi 5 tane heriftense 5 tane icardi ve mertensle oynarım daha iyi.

Gedson denen hedefsiz zekası kıt herifle gidip kıyasladığın adamlara bak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt