Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.789
- 11.693
- 1.473
İcardiyi direk güle güle deyip hemen bitirilmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oylamaya binaen söylüyorum 4231 lerde genelde 10 no harici 6 veya 8 ayrımı olmaz daha çok profil ayrımı olur bir oyuncu daha ofansif bir oyuncu adaha defansif veya biri oyun kurucudur diğeri driblingcidir gibi gibi Galatasarayın oyun sisteminini değerlendirdipğim zaman pres trigger olarak torreira gibi ağırlık merkezi düşük oyuncu tercih edersek yanına uzun bacaklı driblingci oyuncu ihtiyacı artar ama özellikle avrupa depaslamanlarında çok prese başvurmadığımız için lemina da kullanılabilir maçına göre yani driblingci-uzun bacaklı 6/8 ve lemina/torreira rotasyonu olabilir
Bunun en büyük sebebi , orta sahada oyun üretemememiz.Baskın bir orta sahamız olmadığı sürece bu dediklerini daima yaşarız.Defans bloğu ile birlikte neredeyse tüm maçlarda (TFF liginden bahsediyorum : yana pas geriye pas oyun mantığımızın temelini oluşturduğundan kısır yavan hatta kolay elde edilebilir olarak adledildi .Kanatlar da tam senkronize çalışmadımı ortaya karışık birşeyler çıktı.Hakem trio suda zaten sürklase etme adına baltalayınca işte sezonun kompozisyonu çıktı.Bu sene çok rahat izlediğimiz maç sayısı bir elin parmaklarını geçer mi???Oshimen yada İcardi'ye o kadar az top indirebildik ki? Söylediklerine sonuna kadar katılıyorum,oyun sistemimizi kesinlikle revize etmemiz gerekiyor ama herşeyden önce iyi bir 10 numarayı takıma adapte etmemiz şart.Biz 10 numarasız maalesef ki top oynamayı bilmiyoruz.Bu sezonki bazı problemlerimizin oyuncu transferleriyle çözüleceğini sanmıyorum.
Hocanın taktik üzerinde yeni şeyler geliştirmesi gerekli.
Mesela çoğu maçta ikinci yarı ilk 10-15 dk baskı yememiz tesadüf değil. Çünkü artık tüm hocalar biliyor ki Okan hoca devre arası majör bir şey olmadıkça oyuncu değiştirmiyor.
Tüm rakipler artık biliyor ki biz sahaya 2-3-5 şeklinde yayılıyoruz ve ön alan baskımızdan çıkabilirlerse kanatlardan çok açık verdiğimiz için ani kontrada gol atabilirler.
Örneğin artık tüm takımlar biliyor ki oyunu dar alanda oynarsak Galatasaray her türlü maçı kazanır, mümkün olduğunca geniş alana yayılmaya çalışıyorlar ki Torreira Yunus vs etkisini kaybetsin…
Ayrıca tüm sezon 50 maç bu kadar yoğun tempoyla koş koş oynarsak sezonun sonunda yine bir pil bitmesiyle karşılaşabiliriz. Bu nedenle de kendi evimizdeki ve bazı kolay Anadolu deplasmanlarında daha sakin, oyuncuların normal oyunumuza göre daha az yorulduğu bir oyun anlayışı ile maçı kazanmayı bilmemiz lazım
25'e yerine adam koyamazsın adam hem yerli hem de altyapılı oyuncun. Avrupa için altın değerinde25 ve uzeri her teklife Yunusu satarim.
Gs mizin transfer planınıAhmet usta ne anlatıyorsun dostum uzun uzun
profesyonellere bırakalım sn özbek gibiGs mizin transfer planını
İcardiyle uzatmak isteyen bir başkan ancak şebinkarahisar fk da profesyonel bir yetkili olarak kaale alınabilirprofesyonellere bırakalım sn özbek gibi
Yav Fransa'nın a takımındakilere 50 değil 150 versen bile alamazsın zaten offf az dur yetti artık vites düşür yaUmarim u 21 dir a takımdakine gene para bayilmayiz umarim. 50 m euro