Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.768
- 14.836
- 1.398
juve şlye gidemezse thuram %87.5 bizde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Torino bastırıyor yalnızThuram asist yaptı
juve şurdan küme düşse bile 0 bize gelme ihtimali ama zaten allegri hocam sıcıp sıvadığı için juvesini gönderecek gibi clyejuve şlye gidemezse thuram %87.5 bizde
Örovizyon 12 puan bağışçım iskender thuram gelmeli umudumuzu kırmajuve şurdan küme düşse bile 0 bize gelme ihtimali ama zaten allegri hocam sıcıp sıvadığı için juvesini gönderecek gibi clye
maalesef hayallerle yaşayanları...Örovizyon 12 puan bağışçım iskender thuram gelmeli umudumuzu kırma
Yahu thuram alınmayacak futbolcu mu, bize sempati de duyuyor belli kimaalesef hayallerle yaşayanları...
Cok istiyoruz renktasYahu thuram alınmayacak futbolcu mu, bize sempati de duyuyor belli ki
Olur o iş öyle deme
Boylu boslu yardıran orta sahalar istiyorum ben de artık ulaş dost kefren alınmalıCok istiyoruz renktas![]()
onun babası salmaz buralara onu hayatta yine 5 büyük ligde kalır valla hiç oluru yokYahu thuram alınmayacak futbolcu mu, bize sempati de duyuyor belli ki
Olur o iş öyle deme
Aynen bu adam GeLeCek!!!!Boylu boslu yardıran orta sahalar istiyorum ben de artık ulaş dost kefren alınmalı