Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.456
- 4.836
- 1.618
satar bakma sen jose bizi fenerden daha cok seviyormuhteşem olur ama en az 40 milyon fiyat çekerler ayrıca hocaları jose bize satmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
satar bakma sen jose bizi fenerden daha cok seviyormuhteşem olur ama en az 40 milyon fiyat çekerler ayrıca hocaları jose bize satmaz
Kenan denirken benim aklima baska bir sey geliyor.
Velevki gelmek istedi-almak istedin is ciddiye bindi...(Olmayacak oyle bir sey ama hadi oldu diyelim)
Kac maas alacak? 5 6? Daha fazla?
Onu verirsen Baris basta olmak uzere yerliler demeyecek mi "zam yapin bana, o da yerli milli takimda ben de oyleyim" diyerekten? Oyle bir problem de olusur mesela.
Neyse zaten olmayacak is, kafa yormaya gerek yok.
Iyimser yazdim hani... Maas dengesi(yerli oldugu icin) baya problem bir hale gelir bizim yonetimle muhtemelenKenan'ın zaten net maaşı 6 milyon euro Juve'de, öyle olması lazım yani. Bize gelse 10 alır.
Iyimser yazdim hani... Maas dengesi(yerli oldugu icin) baya problem bir hale gelir bizim yonetimle muhtemelen
Beyler ne Kenan'ı yav, adamın bundan sonraki durağı en kötü Liverpool falan olur.
Kenan'ın bu sezonun sonlarına doğru pili bitti, son maçlarda hiç gol katkısı veremedi üretemedi ama o zamana kadar bazı maçlarda brezilyalı ronaldo gibi oynuyordu.
Kenan sanırım aktif en iyi 10 kanat oyuncusundan birisidir. Hatta ilk 5'e bile girebilir. Bize gelmesi namümkün.
Onu diyorum bende iste, kenana 10 verdin diyelim ( :crushed: )Yani hani dediğin gibi olmayacak bir şey de diyelim ki oldu, Kenan'ı buraya getirmen için ona şu an Sane'nin maaşını vermen lazım.
Dünyanın aktif en iyi 10 santraforundan biri bizde, hatta ilk 5 e bile girebilir. O yüzden hayatta her şey olabilir r’daş ama ihtiyacımız kenan değil o paralar varsa ve harcayacaksak 6-8 veya 10 no tercih edilmeli