Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Defans
John melberg 19
Ayberk karapo 21
Lucas hogsberg 19
Nathan ngoy 22
Henrik falchener 22
Tobias guddal 23
Samson baidoo 21
Marton dardai 24
Jamie lawrence 23
Tarik muharremovic 22
Mario tudose 20
Lautaro di lollo 21
Ousmane camara 22
Albian hajdari 22
Vinnie leonard 17
Matte smets 22
Stipe radic 25
Luis binks 24
Ruairi mac conville 20
Ashley Philips 20
Gabriele guarino 21
Sadibou sane
Flavius daniliuc
Han beom lee

juve şampiyonlar liginde yok

asılın kenan ve thuram için işte

büyük bir pazarlık dönsün

takaslar paralar ne gerekiyorsa

Beyler ne Kenan'ı yav, adamın bundan sonraki durağı en kötü Liverpool falan olur.

Kenan'ın bu sezonun sonlarına doğru pili bitti, son maçlarda hiç gol katkısı veremedi üretemedi ama o zamana kadar bazı maçlarda brezilyalı ronaldo gibi oynuyordu.

Kenan sanırım aktif en iyi 10 kanat oyuncusundan birisidir. Hatta ilk 5'e bile girebilir. Bize gelmesi namümkün.

Kenan denirken benim aklima baska bir sey geliyor.

Velevki gelmek istedi-almak istedin is ciddiye bindi...(Olmayacak oyle bir sey ama hadi oldu diyelim)

Kac maas alacak? 5 6? Daha fazla?

Onu verirsen Baris basta olmak uzere yerliler demeyecek mi "zam yapin bana, o da yerli milli takimda ben de oyleyim" diyerekten? Oyle bir problem de olusur mesela.

Neyse zaten olmayacak is, kafa yormaya gerek yok.

6-8 bilmen ne, bu anketlere gerek yok. Şöyle iyi bir sağ bek alsak tüm sorunlar çözülecek gibi. Modern futboldaki en önemli şey sağ bektir. Uzun zamandır da sağ bek almıyoruz.

Kenan denirken benim aklima baska bir sey geliyor.

Velevki gelmek istedi-almak istedin is ciddiye bindi...(Olmayacak oyle bir sey ama hadi oldu diyelim)

Kac maas alacak? 5 6? Daha fazla?

Onu verirsen Baris basta olmak uzere yerliler demeyecek mi "zam yapin bana, o da yerli milli takimda ben de oyleyim" diyerekten? Oyle bir problem de olusur mesela.

Neyse zaten olmayacak is, kafa yormaya gerek yok.

Şimdi baktım, yıllık kazancı Kenan'ın zaten 6 milyon euro imiş Juve'de. Bize gelse 10 alır.

Beyler ne Kenan'ı yav, adamın bundan sonraki durağı en kötü Liverpool falan olur.

Kenan'ın bu sezonun sonlarına doğru pili bitti, son maçlarda hiç gol katkısı veremedi üretemedi ama o zamana kadar bazı maçlarda brezilyalı ronaldo gibi oynuyordu.

Kenan sanırım aktif en iyi 10 kanat oyuncusundan birisidir. Hatta ilk 5'e bile girebilir. Bize gelmesi namümkün.

Dünyanın aktif en iyi 10 santraforundan biri bizde, hatta ilk 5 e bile girebilir. O yüzden hayatta her şey olabilir r’daş ama ihtiyacımız kenan değil o paralar varsa ve harcayacaksak 6-8 veya 10 no tercih edilmeli

Yani hani dediğin gibi olmayacak bir şey de diyelim ki oldu, Kenan'ı buraya getirmen için ona şu an Sane'nin maaşını vermen lazım.
Onu diyorum bende iste, kenana 10 verdin diyelim ( :crushed: )

BAY yunus apo , belli sure sonra ugurcan demeyecek mi " ee bizde buranin adamiyiz, mt oyuncusuyuz, yok mu bize cokomel" demeyecek mi . Ufak bir fark olusmayacak cunku

Basli basina ayri dert.(Disiplinli yonetim olsa hadi diyecegim tamam, bizimkiler iyilestirme manyagi)

Dünyanın aktif en iyi 10 santraforundan biri bizde, hatta ilk 5 e bile girebilir. O yüzden hayatta her şey olabilir r’daş ama ihtiyacımız kenan değil o paralar varsa ve harcayacaksak 6-8 veya 10 no tercih edilmeli

Osimhen'in gelişi normal bir transfer süreci değil ki renktaş bu Osimhen olayı bence taraftarın algısını çok fena bozdu.

Biz almasak Fener'e gidiyordu, hatta o dönem biri açıklamıştı Trabzonspor'a bile kiralık öneri olarak gitmiş. Adam kulüpsüz kaldı yav Napoli başkanı yüzünden ve sırf 1 sene bi yerde takılması lazımdı, liglerde transfer kapanmış etmiş, bi biz açıktık..

Ayrıca bugün Osimhen'i satsak yerine o paraya dünyanın en iyi 5 santraforundan birini yine getiremezsin. İkna edemezsin yani, Osimhen'i ikna edeceğiz diye gtümüz çatladı. Bunda da Osimhen'in gerçekten parayı (21 milyon euro maaş) ve konforu (burada el üstünde tutuluyor neticede) tercih etmesi var. Çok çok duygusal bi adam, gerçekten burada kendini evinde hissetti işte.

Bugün bonservisini verdik diyelim ne Gyokeres gelir, ne Ekitike ne İsaak. Bak 32 yaşına geldi Kane zannedersem, onu bile ikna edemeyebiliriz veya anca abi gel işte kariyerinin 2. baharını burada yaşa vs.

Thuram tipi adamlar basari getirmez
Ne yapacagiz Lemina Thuram Toreira filanmi oynucaz but tip kadrolar yarim kalir

Gecen sene gorduk Genduzi bizim ligte nasil patladi En buyuk sorunumuz yaraticilik
Yunus ve Sane haric kendi pozisyonunu ureten adamimiz yok Lang bazen yapinca parladi ama devamliligi yok

Alinan her oyuncunun top kullanma becerisi yuksek olmali Sara fok yaratici biri degil onu bile aradik

Vedat Muric bize çok faydalı bir transfer olur ama Fener'e ilaç olur, can suyu olur. Sırf bu yüzden bile geç kalınmadan alınmalı.

Milano’ya gidince nereye gidilir sorusuna verilen ilk cevaplardan biri olan Como’nun, Milan’ın önünde ŞL yapması ilginç olmuş.

Tabii sahipli kulüp.

Gasperini’nin de Roma’da ilk sezonunda direkt başarılı olması büyük iş.

Transferlerde geç kaldıkça nöbet:

6761.jpg

Kenan Arda Guler ve Ferdi su an Turkiye sinirlarina girmez zaten girmesinler de

Top seviyeyi Saha gormediler top seviyeyi gordukten sonra yaslari 30 Filan civarinda olabilir tabi Ferdi belki bir ihtimal gelebilir sagl am bonservisle ona da o paralar verilirmi hic sanmam neticede bek

Salah ne yapacak acaba arabistan yapmazsa buraya duser mi merak icindeyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt