Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruno'nun kötü olduğu dönem yoktu sadece adını unuttuğum eski hocanın olduğu dönemde takımdan ayrılmaya gerçekten biraz niyeti vardı.
öyle olsa bile bruno'yu en kötü alacak takım barça falan olurdu hatta çoğu şeyi feda bile ederlerdi sırf bruno almak için bu kadar üst seviye topçuyu alma ihtimalimiz %0 bile olamaz hiçbir zaman , eğer mesela paraysa zaten araplar veriyor 40-50 o yüzden hiçbir zaman bir opsiyon olma ihtimalimiz de yoktu.Hani Thuram falan için gelmez diyorum babasından dolayı ama onun bile bir ihtimali olabilir en azından fakat bruno falan suni gündem sadece

Gscye uzuluyorum. Daha en az 2 ay var ilk transfere ama burda hergun nöbetteyiz

Kaldi ki hic iyi sinyallerde vermiyorlar tranaferle ilgili. 2 sene inzivaya cekilmek en dogrusu gibi
Keramettin abi ve benim hikayeleri mi de mi okumayacaksiniz

Karım hamile

Surekli aşeriyo giremiyorum foruma

Ellerinde geçen yıl deli atmış Moudalimandji varken gol kralı kovalıyorlar. Şu adamı İcardi yerine yedeğe çeksen kimse ağzını açmaz ama nerde.

Slovenya gol kralını getirince reklam yapamıyosum tabi.

Yuksel bey bizim üyemiz mi acaba. Bizim de milyarder bir baskanimiz olsun.

Ellerinde geçen yıl deli atmış Moudalimandji varken gol kralı kovalıyorlar. Şu adamı İcardi yerine yedeğe çeksen kimse ağzını açmaz ama nerde.

Slovenya gol kralını getirince reklam yapamıyosum tabi.

Hocam ben sunu anlayamıyorum düşünsenize alman italya fransa ligindesiniz avrupa hedefiniz var ilk 3 e oynuyorsunuz ama onlar genc alabilir biz Alamayız niye süper lig şampiyonluğuna oynuyoruz onlar oynamiyor cunku 🙂 genc dediğimiz de zaten her nefes alan genc degil. Su bakis acisindan çıkalım daha guzel olacak bence

Hocam ben sunu anlayamıyorum düşünsenize alman italya fransa ligindesiniz avrupa hedefiniz var ilk 3 e oynuyorsunuz ama onlar genc alabilir biz Alamayız niye süper lig şampiyonluğuna oynuyoruz onlar oynamiyor cunku 🙂 genc dediğimiz de zaten her nefes alan genc degil. Su bakis acisindan çıkalım daha guzel olacak bence
Genç değil diye aldığımız kaşarlaşmış topçulara harcadığın para da süper lig şampiyonluk priminden daha fazla :D

En önemli trans dönemin icine edip sezonu yok edecekler

transfer dönemlerinde dursun özbek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt