Burak Karataş
Kırmızı Üye
Transfer dönemleri ve Galatasarayın transfer komitesi bu taraftarın en büyük çilesidir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Lig maçlarında arkadaslarim cok sinirli oluyor ben cok sakin oluyorum geyik yapıyorum rakipler fb vb dengimiz degil diye. Transfer döneminde de ben de onlar gibi deliriyorumTransfer dönemleri ve Galatasarayın transfer komitesi bu taraftarın en büyük çilesidir.
Ellerinde geçen yıl deli atmış Moudalimandji varken gol kralı kovalıyorlar. Şu adamı İcardi yerine yedeğe çeksen kimse ağzını açmaz ama nerde.
Slovenya gol kralını getirince reklam yapamıyosum tabi.
Çünkü piyasada güvenilecek Gs muhabiri yok maalesefEkli dosyayı görüntüle 324081
"Hanimefendiyle simit yiyordu, bogazi izliyordu.. o sirada basin mensuplarina "Gorusegiz" " demisti..."
Bu adamdan transfr haberi kovaliyor insanlar.

O günler hiç unutulur mu herhalde en rezil dep senemiz olabilir, Gençlerbirliğinin galibiyeti yoktu onlara bile galibiyet vermiştik, Alanya maçı 0-2 önde başlayıp 2-2'ye geldikten sonra 3-2 olup gol iptal olmuş sonrasında 2-3 öne geçmiştik, beşiktaş maçı 7-8 olurdu 3'de kalmıştı, Göztepe dep Gomis penaltı vururken herkes nefessiz kalmıştı.6 yaşında falan mısınız yaw 17-18 sezonunu hatırlamıyonuz mu deplasman fobisi falan diyor![]()
Kulüpteki rezillikleri yazmaya kalksam gılgamış destanı olur hangi konudan konuşursak konuşalım altından binlerce kepazelik çıkıyorUcuz diye alınmamıştır kaça gitti lense
Şimdi gördüm 5 milyon Euro'ya gitmiş biz oynatmadigimiz nhagayi 6.5 a aldik komedi gibi durum
Seneye bu konuyu tekrar konuşuruz. 1 sene önce sümük gibi yerlerde sürünüyor nefes nefese takılıyordu. Bu sene kastı işte şimdi yeni kurbanını arıyor.biri bitik biri değil çünkü
yaşsal bi durum yok ortada