- 6 Eylül 2014
- 94.576
- 65.268
- 4.608
Doğru karar vermisler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
milan bir yer ah aldı yoksa bu kadar boka düşmezlerdiDoğru karar vermisler
Nerden cikti bu? Yabanci basin kaynakli haber var mi?Uğurcanı koparacaklar gibi bizden. Acaba bir kaleci arayışımız varmı şimdiden. Yoksa biriyle anlaşıp takımında oynamasını sağlamak lazım. Arsenal 70 sıkacak gibi
Nisan ayında vardı hatta burda da paylaştım diye hatırlıyorum. Sezon sonunda Galatasaray ile masaya oturulacak diyordu. Bulursam atayım tekrarNerden cikti bu? Yabanci basin kaynakli haber var mi?
Ne dedin de uçuk değil pardon daAlakası yok. Taraftar gucuyle zaten sahanda kabus gibi cokuyorsun deplasmanlarda ezilip buzuluyorsun. Deplasmanda beraberlik vEya tek farklı yenilgi alsa tur gecersin en azından. 10 kişi eziyorlar bizi deplasmanda
hiçbir şeyin garantisi yok. Orta sahada biri cezalı veya sakat oldugunda kim oynayacak diye düşünüyoruz.
Benim dediğim şey uçuk birsey değil.
Macaristan dunya kupasina gidemedi renkdassallai de var
İnşallah bedelsiz gönderdiğin Abdülkerim 'i aramazsin.Sallai 20m -> Liverpool
A.kerim Bardakçı -> bedelsiz Saudi Arabia
Jakobs-> 15m lens
Baris Alper-> 50m Al ittihad
Osimhen -> 120m Osimhen
Total: 205m Euro
Açılacak maaş bütçesi : senelik 40m Euro
Bu paralarla premier ligte ilk 10 a girecek takım kurarız. Doğru harcanırsa tabi
AtuboluUğurcanı koparacaklar gibi bizden. Acaba bir kaleci arayışımız varmı şimdiden. Yoksa biriyle anlaşıp takımında oynamasını sağlamak lazım. Arsenal 70 sıkacak gibi
10+4 muhabbeti olmasa Van drongelen bal yapardıÜzümlü keklerim Holse ve Van Drongelen ile ilgili hâlâ adım atılmamış.