- 27 Ocak 2010
- 139.775
- 106.195
- 5.648
Bernardo Allahin varsa bizi tercih etme eşek herif
Can Uzun alacagiz biz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bernardo Allahin varsa bizi tercih etme eşek herif
Can Uzun alacagiz biz
Yüksek takipçili fb hesaplarını fonluyomuş iddialara göre fbliler sen fonlandın ben fonlanmadım dövüşüyolar spacelerder10'da fener sayfası satıyorlar alıp bunu sömürme fikri aklımdan çıkmıyor.
Kimse Icardi kalsın demiyor. En sevenleri bile. hayal dünyamızdan hikayeler uydurmayalım
Yok ebesinin. LAN DURSUN
fb rize galiba
UEFA'dan zaten bunun yüzünden ceza aldılar aynı yoldan giderlerse men hatta daha ilerisi transfer yasakları ve küme düşmeye kadar bu iş gider öyle çift sözleşme ile zaten aşamıyorlar.Sadece yöneticiyken kerem denen avellinoya 20-30 bonservis 20-30da maaş sıkmış başkanken yakar tüm gemileri,kafasına göre milli takım topçularına prim falan veriyo
Yıldızları toplasa bile tdyi yabancı seçecekmiş ama salağın birini getirsin de tüm parası çöp olsun
fb rize galiba
kolpa haber
Senin benim odedigim vergiler iste. Vergi borcunu siliyorlar, o borcu biz oduyoruz vs.Ulan bu herif parayı tuvalette mi buluyor. Nerden bu bolluk
kadro yapsana
Singo almak yerine locatelli thuram zorlardın o paraları mesela.Gene en fakir biziz
Uğurcankadro yapsana