Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Leao'ya sicak degilim, Sane var zaten gidip "ben yildizim" kafasinda olan bir kanata daha gerek yok. O tarafa daha takim icin herseyini veren ve takim oyununa pozitif katkisi olacak bir oyuncu lazim, farkli bir profilden bahsediyorum.

Yoksa isim fetisleri icin Leao muazzam olur tabi.

Bu arada Nico Paz'in Real'e geri donme durumu var (buy back clausule suresi bitmeden opsiyonu cekecekler deniliyor), bizimkiler biraz uyaniksa Diaz'i alabilir Real'den hele suan tecrubeli ofansif orta saha alma durumu hic kolay degilken dusunulmesi gereken bir oyuncu bana kalirsa.

Baumgartner falan iyi oyuncular ama buraya gelip gelmemesini gectim, dar alan becerisi olan oyuncu bizim takimda daha cok is yapar o yuzden Diaz'i alabilirsek alsinlar bence.

Yine pulisic gündeme gelmiş, zamanında Zaniolo ile birlikte adı anılıyordu bizimle hemen aynı maliyetlere milana gitmişti keşke biz alsaydık

valla leao süper oyuncu da eğer pulisic buraya 6000.dünya ülkesi olarak bakmıyorsa ufak şansı varsa onu denemek lazım 35 skor katkısı falan yapar normalde ,yapmazsa da kulüp kapatılmalı

Bize gelen isimli yabanci oyuncu ya piyasada biraz gozden dusmus olacak, ya da kendi takiminda rotasyon oyuncu rolunden oteye gidemiyordur da o yuzden ciddi olarak gundeme gelmistir.

Yani Juve, Milan, Lyon gibi takimlarda oynayan bir oyuncu eger orada cogu macta banko 11 oynuyorsa buraya dusme ihtimali cok dusuk. Yasi 30'u falan gectiyse belki olurda oyle 25-26 yasinda olan bir oyuncu beklemeyin oralardan sonra gidip yonetime kiziyorsunuz bos bosuna. Suan kac gundur Thuram ismi geciyor, Italyan gazeteleri de biraz bizim Turk gazeteleri gibi suan habersizlikten transfer duyumu vermeye basladi. Fazla gaza gelmeyin derim. Yonetim ayni yonetim, gidip 3 lira alan oyuncuya 10 lira verip alirlarsa bilemem bu defa da parayla kandirdik oluyor iste.

Olmayacak isimler ortaya atıp beklentileri yükseltip milleti hayal kırıklığına hüsrana uğratıyorlar,
bu kadar yükseklerden başlarsan sonunda getireceğin adamı tabi ki kimse beğenmez

Son durumunu bilmemekle beraber James Maddison nasıl olurdu.? Baktım bu sene sadece 3 maçta oynamış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt