- 17 Ağustos 2009
- 44.345
- 33.487
- 3.618
alınız
Mertens profiline en uygun adam. Bruno'ya göre daha gerçekçi bir hedef.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alınız
"Istememe gerek yok Alper'cim, zaten Atta bize gelmek istiyor. Herkes istiyor"Udinese Sportif Direktörü Gianluca Nani: “Zaniolo'yu çok istiyoruz, bonservisini Galatasaray'dan almak istiyoruz. Oyuncu bize ‘Evet.’ dedi. Bonservis konusu var sadece."
Atta'yi isteyin @Kavukcu
Muani muhabbetinden dolayı söyledim yav manji kazmanın önde gideni bizde top toplayıcı bile olamaz. @Tuna Köse 'ye sor ana avrat söver.Rts Vedati kapmamiz lazim. Yabanci serbest olsa muadilmanji 3. forvet olarak alinabilir. Ikinci herif olarak güvenilmez.
genç topçuların satışından gelecek paralara sevinirken @Deniz Zorlu :19 yaş ortalamalı takımla çorumda erzurumda 3 yiyip ligi 10. Bitirince deniz zorlu
Ekli dosyayı görüntüle 324226
Tuna rtsa tomassonu soralım ben o herifi her izlediğimde beğendim.Muani muhabbetinden dolayı söyledim yav manji kazmanın önde gideni bizde top toplayıcı bile olamaz. @Tuna Köse 'ye sor ana avrat söver.![]()
alınız
Ne oldu hocam neye bozuldunTaraftarlar olarak ciddili tartismak kadar istediklerimizi ve hayal ettiklerimizi soylemek te hakkimizdir.
Arif abi sen iste ben seni dinlerimTaraftarlar olarak ciddili tartismak kadar istediklerimizi ve hayal ettiklerimizi soylemek te hakkimizdir.
RajaTaraftarlar olarak ciddili tartismak kadar istediklerimizi ve hayal ettiklerimizi soylemek te hakkimizdir.
Keramettinle çatışsa hesap sorabilirmisinArif abi sen iste ben seni dinlerim