- 31 Ağustos 2021
- 71.136
- 50.953
- 3.843
Oha bir dk ben pankart isine okeydim etkisiz diyordum ama Istiklal marsi iptali mi dahil seramoni derken???
Orda isyan cikaririm.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oha bir dk ben pankart isine okeydim etkisiz diyordum ama Istiklal marsi iptali mi dahil seramoni derken???
bence dahil.Oha bir dk ben pankart isine okeydimerkisiz diyordum ama Istiklal marsi iptali mi dahil seramoniye???
Tamda o nedenle isyan ederim iste.bence dahil.
malum amedspor da süper lige geldi. siyasi bi süreç de yürüyor burada. muhtemelen siyasi bi talep
Leao alalım lojmandan daha genç leaoyu tutmazsa Araplara falan yollarız yüksek parayaLookman’ı satma ihtimali gerçekten varsa Atletico’nun kesin almamız lazım Barış kalsa da almamız lazım
hocam bunlar kaçar kişi hepsi bir isim mi? :/Aleksandar stockovic yirenkyi
Abdul fatawu luka stojkovic adam daghim
Osimhen
![]()
Cihanım görmüyor musunNoldu lan yine
Sikandal
Cafer abi Barış satılsa şampiyon olamaz mıydık yaniTaraftarı dinlememek bazen de iyi ya barışı 3e 5e bakmadan gönderip sezonu mahıf edecektik
aynı şeyi düşünüyorum seninle dostum ama bence bu sebepten ötürü kaldırılıyor.Tamda o nedenle isyan ederim iste.
O amedide her deplasmana geldiginde operler..
Sirf bizim icin demiyorum, her deplasmanlari icin
Oyle dusunmuyorsun demedim yav zaten, dedigini anliyorum.aynı şeyi düşünüyorum seninle dostum ama bence bu sebepten ötürü kaldırılıyor.
maç önü seremoni bildiğim kadarıyla milli marşı da kapsıyor
pankartlar da milli bayramlar yüzünden kaldırılmıştır :d
Milli marş dememişler kelime oyunu yapmışlar sanirim. Tepki gelir diye.Oyle dusunmuyorsun demedim yav zaten, dedigini anliyorum.
Pankartlar bence mesaj verme konusunda efektif degil, 10 saniye goturulup yere atilan seyler. Onun kalkmasina eyvallah, biraz fuzuli cunku.
Ama Istiklal Marsi asla... Bunun argumanini "basket maclarinda vs soylenmiyor" der birileri..onlarinda agzinin payi verilir oyle bir sey olursa.