Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen çok çok büyük topçu ama Barcelona tüm hücum hattını Yamal ve Pedri'ye göre dizayn ediyor ve Osi hiç uymuyor sanki oraya.

Ama 27-28 yaşlarındaki Prime Mertens bizde şuan oynuyor olsaydı Osi yerine onu gerçekten isteyebilirlerdi.

Osimhen dünya üzerinde bir tek Barcada başarılı olamaz bence orda forvetten daha fazla bağlantı işleri yapmalarını bekliyolar osimhen o konuda vasat

Osimen transferi kısık ateşte pişiyor

Can Uzun fantezini çok yanlış buluyorum 10+4 yabancı sınırı içinde 3 oyuncu göndersek 6 yabancı hakkımız oluyor 10 numara gibi önemli bir mevkii için tecrübesi düşük olan Can Uzun'a 40m falan vermek aşırı enayilik olur, hem Okan hocanın gençlerle kötü cvsi hem de Can'ın bizim önde pres sistemimizle alakası olmaması büyük dezavantaj yaratıyor, 40m çöpe atılmamalı, çok daha sistemimize uygun 10no'lar var genç

New folder_New folder_New folder (6)_AA-35243376.webp
G-dRWf0XIAAieM-.webp
istanbul-turkei-21-januar-mauro-icardi-von-galatasaray-sk-reagiert-wahrend-des-super-lig-spie...webp
images (2).webp

Yav Osimhen'i sattık diyelim maalesef bir daha bu seviye bir oyuncuyu getirmek bu ülkeye hayal gibi duruyor şimdilik.

Osimhen ile sen bu takıma yaptığın yatırımın nedeni hemen 1 yıl sonra 20-30 milyon euro kar etmek değil ki. O zaman Osi'yi almanın bir manası olmuyor zaten.

Camavinga buraya dusmez ayrica bize uygun oyuncu oldugunu bile dusunmuyorum, surekli fizik sorunu olan birisi ve devamliligi yok. Gidip bizim boyle bir oyuncuya 40-50 basacak luksumuz yok istedigi kadar potansiyelli olsun.

Yabanci kurali yuzunden Hakan'i alacagiz gidisat o yonde. Kendisi hala buraya gelmek istiyor artik bizimkiler bu defa alip gelirler gibi duruyor.

Camavinga buraya dusmez ayrica bize uygun oyuncu oldugunu bile dusunmuyorum, surekli fizik sorunu olan birisi ve devamliligi yok. Gidip bizim boyle bir oyuncuya 40-50 basacak luksumuz yok istedigi kadar potansiyelli olsun.

Yabanci kurali yuzunden Hakan'i alacagiz gidisat o yonde. Kendisi hala buraya gelmek istiyor artik bizimkiler bu defa alip gelirler gibi duruyor.
10 dan fazla vermeyiz umarim bonservisine hocam

Bu arada Hakan Ç. Camavinga'ya göre kat kat daha iyi topçudur, Camavinga'nın yaptığı Hakan'ın yapamadığı hiçbir şey yok (bu sezon sakatlıklar da dahil artık buna hshss)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt