Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eski kolpacılardanım bilenler bilir

Borisin cümleler tam kolpa

Ben de tmyi açardım gözüme biri takılırdı olabilir hee diyip aynı böyle cümleler kurardım

Göztepenin satışlarda uluslararası bir ağ olduğunu düşünüyorum.
Hadi ramulo ligde parlıyodu yeni elemanın bu herifle sıçrayış olarak bir alakası yok.
Herkes yolunu bulmuş gibi görünüyor.

Herseyi anladikta ugurcanin piyasa degeri tmartta nasil 15m€ da kalir, onu anlamadik. Adama 30m€ para verildi ve onun üzerine deli gibi performans verdi. Yilin oyuncusu secildi, yine 15m€ da kaldi. Bikere verilen bonservis kendi basina yükselme sebebi olur hadi o olmadi güncellemede verdigi performanstan yükselme olur. Yas diyerek milleti kandirmasinlar daha yeni 30 oldu, ve bu kaleci icin genc sayilir. Siteye baktigin zaman takimdan fazlasi degerden kaybetmis, sampiyon olundugu halde. Yamal gelse degerini düsürürler bukadar taraflar.

Camavinga buraya dusmez ayrica bize uygun oyuncu oldugunu bile dusunmuyorum, surekli fizik sorunu olan birisi ve devamliligi yok. Gidip bizim boyle bir oyuncuya 40-50 basacak luksumuz yok istedigi kadar potansiyelli olsun.

Yabanci kurali yuzunden Hakan'i alacagiz gidisat o yonde. Kendisi hala buraya gelmek istiyor artik bizimkiler bu defa alip gelirler gibi duruyor.

Real Madrid'de saçma sapan her mevkide oynattılar potansiyel pozisyonunda devam etse daha iyi gelişirdi. Sol bek, stoper oynatıp durdular bir ara

Abi günümüz futbolunda böyle çelimsiz topçulara ok olmak için ya yerli olması lazım hani ya da über bi yetenek olması gerekli. Ki bu kadar işin fiziki mücadeleye ve atletizme dönüştüğü bi spor alanında artık o über yetenekler de işe yaramaz. Kimle tartışmıştım hatırlamıyorum da mesela Alex gibi full tabela yapan adam bile bugün hayatta üst seviye oynayamaz, oynatmazlar.

Bugün Talisca hıyarı hangi büyük maçta iş yapabildi?

20 milyon euro deniyor bi de, bizim için bu para önemli bi para. 20 milyon euroyu bu çocuğa vermek tam bir kumar olur.

Bu Batrakov gelirse 10 numaranın Jelert'i durumuna düşebilir.

Martinelli falan gelmez de gerek yok zaten bir dunya para vermeye edecek bir herif degil ..

Tottenham, Savinho'yu transfer etmek istiyor. (Romano)

20-30 milyon euroya genç oyuncu kumarına girebilecek lükse sahip değiliz. Biz kalkıp A segment genç oyuncu alamayız. Bizim etimiz belli budumuz belli, buna göre hareket etmezsek parayı tamamen çöp etmiş oluruz.

Aynı zamanda yeteneğe değil şu +4'te fiziken üstün genç oyunculara yönelmek lazım. Bu tarz isimlerden zarar etme ihtimalimiz çok daha az.

Fransa'nın İtalya'nın 2. liglerinde izbandut gibi genç oyuncular dolu. Bunları 3-4 milyona alabilir veya kiralayabiliriz. Geniş rotasyonda katkı verirler. 1 tanesi eğer tutarsa zaten çok iyi iş olur.

Yine koca bir sezon yatmis yönetim, kimi alacaklarini bilmiyorlar yakinda menajer transferleri yapilir oda okali maas ile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt