Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize hiç bir oyuncu babasından hayır gelmedi Talat Terim‘den bugüne kadar

Şu takıma bir tane sert şut atabilen oyuncu alın yav,

En son Oliviera vardı galiba şut atarken rakibe buna attırtmayın korkusu veren.

takımda uzaktan sert şut atabilen bir torrik var onunkilerde öyle çok dehşet sert mi emin değilim.
başka da yok hiç yok ama.

Apo ve Şallıyı deniyor ama onlara da iyi şutör demezsin.

Bize hiç bir oyuncu babasından hayır gelmedi Talat Terim‘den bugüne kadar
IMG_7032.webp

ayıp oldu

O zaman bizim dalga geçtiğimiz mesajlarda dalga geçmelik mesajlardır öyle değerlendir

Bilmediğin topçuya bilmiyorum demek doğruyu söylemektir tevazu göstermişsin gibi anlatma

Millet sana bak senin dediğin gibi yapıldı (nelsonlar boeyler çıkıldaular zamanı) takım gençlerden kuruldu ama takım nerdeyse küme düşüyodu biraz realist ol diyor sen hala burnunun dikine gidiyosun laftan anlamıyosun,yaşlı diye istemeyeceğin gomis gelmese pttdeydin

Leverkusenin dortmundun aldığı genci/gençleri örnek gösteriyosun onlar şmp olmak zorunda değil,2.olsalar td kovmazlar,başkan değişmez,taraftar tesis basmaz bu gibi durumlar da konfor alanı yaratıyor gsde durum tam tersi o yüzden ikidebir elmayla patlıcanı kıyaslayıp onlar yapıyo biz niye yapmıyoruz demeyi bırak
Emredersiniz olaya bak ya 🙂🙂 hocam acaba ben eksik mi biliyorum ya da yanlis mi dusunuyorum demek guzel bir seydir tavsiye ederim

Yine mi değişti.
Aslında geçen sene böyleydi de tff denilen kurumda Türkçe cümle kurma kapasitesi bulunmayan adamlar konuyu açıklayamadı.
Yıl olarak sözleşme imzaladıktan sonra 23 yaşını doldurmuşsa eğer oyuncu +1 geçiş süresi eklenmişti. Bu sanırım geçen sene sözleşme imzaladığında yada sene içinde 23 yaşını dolduran oyuncuları bulunduran bir kulübe kıyak için çıkartıldı.
Revize edildi dönemin sonuna doğru diye hatırlıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt