Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kenanıda getirin bari özcan efendi

HJbi7X5WkAEG7jQ
Vay be. Gurbosaraylılar artık gs'ye katkı vermeliler. Hep karavana atıyoruz gurbolarda

IMG_7033.webp

ekşi’de asprillayı bilen herif savinho için 15 gündür ilgileniyoruz yazmış.

şahsi fikrim savinho solda iş yapmaz. sağda da sane kadar iş yapamaz. savinho için ne BAY’ı keserim ne Sane’yi.

Anthony gibi açık alanda iş yapar La Liga’da , Ajax gibi takımlarda yıldız olur.

Can Uzun öyle kreatif, fırsat açan 10 numara değil. Skorer 8.

Araya deli key pas falan bırakmaz Sane - Barış ya da Osi’ye. Bence 40 falan da etmez.

Es kaza alacaksak arkasında ayakları çok iyi 6 ve 8 olması lazım. 8’in de İniesta vari çok teknik ve yaratıcı bir isim olması lazım. Aynı zamanda bu ikiliden birinin merkezden dribling de yapabilmesi lazım. Aynı zamanda fizikli olup top kesmesi de lazım.

Can Uzun aldığın anda şu Lemina ve Torreira ile oynayamazsın yani. Lemina’nın gençken geldiği hali + Selçuk İnan’ın ilk senesi lazım Can ile oynaman için.

Aksi takdirde kapalı savunma falan açamazsın kıvranır durursun.

Can’ı şöyle full 10 maç falan seyreden var mı ciddili analizini yapabilecek

Ben bu çocuğu bizim maç hariç 2 kere izledim

Bu çocuk bana Zaniolo vibe veriyor, her şeyden biraz var ama hiçbir şey tam değil

Mesela bana sorsanız bu çocuk tam kanat forvet derim millet 8 no falan yazmış nasıl yav

Ekli dosyayı görüntüle 324526

ekşi’de asprillayı bilen herif savinho için 15 gündür ilgileniyoruz yazmış.

şahsi fikrim savinho solda iş yapmaz. sağda da sane kadar iş yapamaz. savinho için ne BAY’ı keserim ne Sane’yi.

Anthony gibi açık alanda iş yapar La Liga’da , Ajax gibi takımlarda yıldız olur.

Savinho solda oynamıyor muydu gironada yanlış mı hatırlıyom

Can Uzun öyle kreatif, fırsat açan 10 numara değil. Skorer 8.

Araya deli key pas falan bırakmaz Sane - Barış ya da Osi’ye. Bence 40 falan da etmez.

Es kaza alacaksak arkasında ayakları çok iyi 6 ve 8 olması lazım. 8’in de İniesta vari çok teknik ve yaratıcı bir isim olması lazım. Aynı zamanda bu ikiliden birinin merkezden dribling de yapabilmesi lazım. Aynı zamanda fizikli olup top kesmesi de lazım.

Can Uzun aldığın anda şu Lemina ve Torreira ile oynayamazsın yani. Lemina’nın gençken geldiği hali + Selçuk İnan’ın ilk senesi lazım Can ile oynaman için.

Aksi takdirde kapalı savunma falan açamazsın kıvranır durursun.
Can Uzun'un orta sahayla alakası yok zaten bence. Çocuk safkan golcü. Bizde net bir rol bulamaz mevcut düzende.

Can’ı yani çok iyi ceza sahası koşuları var 2. Forvet gibi kullanabiliriz diye mi istiyoruz bu mudur esas sebep?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt