Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HJbihFHXgAERFAQ.webp

apır sapır heriflerin sülalesine para yedireceğimize

bournemouth fc'den ALEX SCOTI ekibimize dahletmek suretiynen geleceğimizi kurtarsak dioruz HANİ

Sane ve barışın kanat, osinin forvet olduğu takımın 10 nosu 3ünü de oynatabilecek, çok zor top kaybedecek ve pasörlüğü çok iyi olan biri olmalı

Canı 20ye bile verseler bizim için iyi olmaz diye düşünüyom, fırsat değil takımın ihtiyacını kovalamak lazım da geçen sene orta saha adayları wendel mctominay falandı

Bize ceza sahası içinde değil esas ceza sahası dışında iş yapan, tam bir beyin10 no lazım diye düşünüyorum.

Osimhen ile çift forveti oynamaya, Eldar Şahmuradov çok ideal olur bence.

Bu sene 10 no konusunda çok zorlandık çünkü bizim sistemde 10 numaradan istediğimiz şeyleri Sara ve Yunus "bazen" yapabildiler. Yapabildikleri maçlarda çok iyiydik ama bu da her 4 maçtan 1'i falan kabaca.
Can gelirse de bence yine böyle olur. Veya Can Uzun tarzı biri gelirse diyeyim.
Ya gerçekten tam bir maestro eleman alınsın, ya da Vedat Muriq gibi bir oyuncu alınsın old skool 4-4-2 oynayalım. Şöyle arada derede kalmış işlerden gram hazetmiyorum.

kheprem thuram

düşünülen futbolculardan biri fakat oldukça zor.

babası da kendisi de türkiye ligine gelme konusunda hiç sıcak değil. bizimle oynadıkları maçta oldukça etkilenmiş ama babasının ikna olacağını sanmıyorum.

kaldı ki merkezde ikili oynayan biz için hiç uyumlu oyuncu değil. torreira'ya bol bol sövmemize sebep olur onun da performansını aşağı çekerek.

oyuncunun en iyi olduğu kısım sol iç. hocamız 4-3-3'e dönecekse ki aslında dönmeli ama hiç sanmıyorum, muhteşem performans izletir. kaldı ki en iyi olduğu yer sağ iç olan sara'yı da takımda tutarak bu sefer level atlarız.

ama hocanın 4-3-3'e döneceğini düşünmüyorum bu yüzden alırsak oyuncu 5 hafta sonra angelino muamelesi yer.

- eksi sozluk duyumcusu (kahvekonyak)

Direkt basit bir örnek vereyim, Sara bu tarz şeyleri 4-5 maçta 1 yapabildiği için 10 numarada verimsiz kalıyor zaten. Bize, takımı şu şekil ceza sahasına sokabilecek, her maç 1-2 defa şöyle zehir gibi ara pası salabilecek bir 10 no lazım.

Thuram geliyorsa Torreira sepetlenir. İkisi olmaz

Direkt basit bir örnek vereyim, Sara bu tarz şeyleri 4-5 maçta 1 yapabildiği için 10 numarada verimsiz kalıyor zaten. Bize takımı şu şekil ceza sahasına zehri her maç 1-2 defa salabilecek bir 10 no lazım.

Eski klassik 10 numaralar kalmadi artik

varmi bildigin isim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt