Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.550
- 5.188
Fake foto hocam leao kısa değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Askerde 2-4 nöbeti tuttun muabi siz transfer nöbeti tutmayın
5 milyon zam yap. Osi gibi adamı bir daha bulamayız. Hadi sattılar diyelim bu yönetim ve hoca bomboş adamlara o parayı basar.150 milyon Osimhen satışı mı yoksa maaşa 5 milyon zam yapıp kalması mı?
Benim askerlik yaptığım yerde 2-4 nöbeti bırak gece uyuyanı öttürüyorlardıAskerde 2-4 nöbeti tuttun mu
Bu yakışıklı kim hocam sen misin
2 - 3 ay önceki duyumlar gerçek ise bizimkiler 120 milyona satıp Sorloth'u almayı planlıyorlarmış .5 milyon zam yap. Osi gibi adamı bir daha bulamayız. Hadi sattılar diyelim bu yönetim ve hoca bomboş adamlara o parayı basar.
Osimhen yoksa Bertuğ var
Devam
Zurna dürüm sever misin
Değiştir artık şu sarayı adam transfer oldu gitti bile ilgi alanımızda değildürBu yakışıklı kim hocam sen misin

Sara kalıyor hocam net bilgiDeğiştir artık şu sarayı adam transfer oldu gitti bile ilgi alanımızda değildür
Başkasını al artık kara listeye![]()
Okan buruk 'u tanıyorsak o parayı muriç ve pape guaye'ye basar bitirir tüm parayı.2 - 3 ay önceki duyumlar gerçek ise bizimkiler 120 milyona satıp Sorloth'u almayı planlıyorlarmış .