Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.550
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ümit yabancı değil miÜmit özdağ ile anlaşmış. Apokerimin varisini alıyor herif.
Casemiro kalsın diye yalvarıyorlardı en son ama bilemiyorum. Biraz kafayı kırmış o ülkem de ğlkem diye tutturmuşCase yerinemi aliyo manu bunu
Yokla en son miami ye messinin yanina gidiyordu case ne ülkesi amerikada kafa rahat takilmaya.Casemiro kalsın diye yalvarıyorlardı en son ama bilemiyorum. Biraz kafayı kırmış o ülkem de ğlkem diye tutturmuş
Stankovic'i Turkiye'ye getiremezsin. Onun da babasi Thuram gibi eski topcu.Orta sahada
Aleksandar stankovic
Yehor yarmoliuk gibi isimler ve oyuncular üzerinde durulur umarım .
Vay puştYokla en son miami ye messinin yanina gidiyordu case ne ülkesi amerikada kafa rahat takilmaya.
gs 2026-2027
uğurcan
sallai sanchez apo jakobs
torreira lemina
sane sara barış
osimhen
Salmak lazım bu sene transfer işini daha çok vakit var o işePiyasa çok yüksek bizim acilen ihtiyaçlarımız doğrultusunda ucuz ve doğru profil genç 2-3 tane genç takım oyuncusu bitirmemiz lazım. Ama olacak olan DK süresince bekleyip ağustos 10dan sonra olmayacak isimlere gitmek olacak
Takip etmiyorum zaten, gram da umrumda değil. Dk başlasın mis gibi maçları izler geçerimSalmak lazım bu sene transfer işini daha çok vakit var o işe
Kesin çarçur ederiz orası kesin.Osimhene verilecek 150 milyonun car cur edilecegi konusunda supheniz mi var ciddi soruyorum ?
Saybari 10 olarak mı?Aklın yolu bir muazzam topçu.
O zwman Ismael Saibari zorlanmalı.
Faslı ve cezayirli topçular (buradaki genel araplara karşı olan bakış dışında) çok yetenekli çok teknik topçular
Asslani. Çok net isterim hatta Osimhen varken de alınır. Forvet, forvet arkası ve sol kanat. Bileklerine çok hakim çok iyi pasör. Şimdi alıp 2 sene tepe tepe kullanıp satarız. Şu Mitaudze'nin daha estetik olanı gibi ama daha iyisi. At forvet arkasına, sağına Sane soluna BAYvarsayalım ki sattık osimheni
şöyle 40-50 milyon civarına kimi alabiliriz
yaşı da profili de bize ve lige uygun
mesela sorlothun tsye geldiği dönemdeki gibi bir etki yapabilecek