Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen
Barış - Julian Brandt - Sane
Torreira - Thuram
Jakobs - Van Djik - Sanchez - Sallai
Uğurcan​

Başkanlık yarışı yüzünden aziz ve safi denen g.toşların ağızlarından çıkan trans haberlerinin rahat %70’i palavradır, yok onla anlaştım yok şunu getiriyorum falan, hikaye

Alman basınında niye hiç Guirasy haberi düşmedi acaba

İkisi de çıkıp bitti gibi açıklıyor ama tek haber yok

23-28 yaş arası, bruno belki olamayan ama saradan da iyi 10 numara oynayacak ve türkiyeye gelebilecek isimleri sıralayalım

kimler var

Lemina çok 4mden fazla para istemiyosa sözleşme yenilenmeli bence. Hem 6yı hem stoperi yedekliyor çok iyi bir rotasyon oyuncusu

23-28 yaş arası, bruno belki olamayan ama saradan da iyi 10 numara oynayacak ve türkiyeye gelebilecek isimleri sıralayalım

kimler var
1780239396861.webp

akıllara gelen ilk isim

Kim kaliteli yerliler
Maliyetleriyle birlikte yazarmısın
Maliyeti bilmem ama singo gibilere para gomduren kişiye transfer yaptirilmaz, bizim ülkede kaliteli yerli kadrosu olan herzmaan 1 adım öndedir hakan can uzun bunlar disinda avrupada gurbetçi çocuklar var genc alınabilir ligtende arda okan bertug gibi çocukları toplamak gerek ,tabi once kadrodaki çöpleri ve doymus yabancıları sutlamak hatta mümkünse satmak lazim

Yav Halil bi de Okan hoca yerli oyuncu sevmiyor demişsin, renktaşım bu ne ya

abi anlamıyorum artık bazı şeyleri vallahi daral geldi

genç oyuncu sevmiyor
yerli oyuncu sevmiyor
ucuz oyuncu sevmiyor
orta saha sevmiyor
antreman yaptırmayı sevmiyor
antremanı sevmiyor
taktik çalışmayı sevmiyor

abi valla Okan hoca inşallah gider ya gerçekten hala sözleşme de imzalanmadı zaten, valla bi süpriz olsa da gitse takımdan ben sıkıldım artık dön dolaş şu forumda aynı şeyleri okumaktan

daha yönetici görevleri belli değil millet transfer haberi giriyor, Okan hocanın bile haberi yok muhtemelen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt